2777
2789

آیا می دانستید که روز ۱۳صفر روزی بود که جایزه افرادی که در کربلا هر کدوم جنایتی کردند داده شد.

بیشترین جایزه رابه ده نفری دادند که نعل  تازه بر اسب ها زدند و بر بدنهای مطهر روز عاشورا تاختند. 😭😭😭😭

حالا چطور دشمن برای این روز برنامه ریزی کرده که برید طلا بخرید یا چیزهای دیگه ویک سری خرافات روی هم رفته چنین روز غم باری رابرای ما مبارک کرده باخرافات ساختگی.

یک طلافروشی گفته اینقدر در این روز طلا فروختم که درطول سال نفروختم. خدا پدر کسی را که این را گفته بیامرزد.

تاکی دشمن می خواهد به حماقت های ما بخندد..👽

تاکی می خواهیم دنبال خرافات باشیم.

کاش بیشتر مطالعه می کردیم.

کاش بیشتر فکر می کردیم.

وای کاش...

لطفا نشر دهید👌

ولی من یه سال طلا خریدمقرعه کشی برنده شدمب پول اون سال ده گرم طلا میشد

حله خب

ولی درکل شل کن تا لذت ببری هرچی بیشتر زور بزنی بدتره

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آیا می دانستید که روز ۱۳صفر روزی بود که جایزه افرادی که در کربلا هر کدوم جنایتی کردند داده شد.بیشتری ...

آخه چ حماقتی؟

الان مردم برن توی این روز زیاد خرید کنن چی به دشمن میرسه؟که بخواد همچین چیزی رو رواج بده 

یه خریده مثل بقیه خریدها دیگه قبل از این خرافاتم مردم توی این روز خریدهای عادیشونو میکردن

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

چمدونم رد دادم

سخته درک میکنم بعضی وقتا به یه روزهایی میرسیم که کم میاریم واسه همه اتفاق میوفته واسه یه عده کمتر یه عده بیشتر فقط باید تحمل کرد همین