2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست بیاین یه دقه.

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصن چیزی نمیگم که بخواد غر بزنم. اگه از چیزی ناراحت باشم خیلی آروم و با تومعنینگی بهش میگم

ببخشید عکس پروتون عکس خونتون رنگ مبالاتونو دوست دارم ❤

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
من اصن چیزی نمیگم که بخواد غر بزنم. اگه از چیزی ناراحت باشم خیلی آروم و با تومعنینگی بهش میگم

خب گلم حتما ک ایراد ازتو نیست.. شایدم همسرت درونگراست و عادت ب تعریف کردن نداره

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 

حالاخب کارشوهرش اشتباهه.....چرااستارتربیچاره رومحکوم میکنید...این فرهنگ محکوم کردن زن درهرحالتی کی میخوادازذهنامون پاک بشه؟😖

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

عزیزم اول اینکه غر زدن ممنوع دوم اینکه همیشه وضع ظاهری مرتب و شکم شوهرت برسی موقع دعوا سکوت بعدش در ارامش علتو بپرسی ولی مهمتر از هم بها دادن به خودته و اینکه نه خیلی مردونه رفتار کنی که شوهرت زده شه نه خیلی ضعیف که بگه از پس هیچ کاری بر نمیای هر ۳ بار ۱ بار به شوهرت بگو کارو انجام بده و کمی غرور و همیشه لبخند رو لبت باشه خونه کهمحیط اسایش باشه خودت به خودت اهمیت بدی شوهرتم خاه ناخواه جذب میشه ان شاالله سالیان سال بدون حاشیه های الکی با هم زندگی کنیم .التماس دعا.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
خوشبحالت

خب اوایلش اینجوری نبود چون فاصله سنیمون زیاده ولی کم کم بهم اعتماد کرد و دید از پس زندگی برام میام  الاان رازهای خانوادگیشونم میدونم همرو خودش میگه

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
عزیزم اول اینکه غر زدن ممنوع دوم اینکه همیشه وضع ظاهری مرتب و شکم شوهرت برسی موقع دعوا سکوت بعدش در ...

فدات مرسی

من هیچوقت غر نمیزنم آدم کم حرفیم به خودمم میرسم به خونه به همه چی.

از هر لحاظ پشتشم منتها هیچوقت حرفاشو نمیگه گاهی حتی متاسفانه دروغ هم میگه! 

پنهان کاری میکنه تو چیزایی که هیییچ اهمیتی نداره

خب اوایلش اینجوری نبود چون فاصله سنیمون زیاده ولی کم کم بهم اعتماد کرد و دید از پس زندگی برام میام & ...

خب شوهر من اوایل میگفت همه چیو. بعد کم کم رفت تو لاک خودش!!

نا گفته نمونه خانوادش با ازدواجمون به شدت مخالف بودن