2789
عنوان

حرف آخر

99 بازدید | 8 پست

دیدید تازگی ها تو تلوزیون حرف آخر رو تبلیغ میکنه که دوره رایگان داره منم پیام دادم بهشون و اینا حالا گفته یه سری اطلاعات از قبیل کد ملی با یه مبلغی بفرستم براشون به نظرتون موسسه خوبیه  ؟ قابل اعتماده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ها عامو قابل اعتماد که هس 

ولی اینکه بگی خوبه یا نه چندان تجربه ندارم 

خیلیا نتیجه گرفتن خیلیام نه 

البته که نتیجه گرفتن اول از همه به پشتکار خود شخص بستگی داره 

فقط یه چیزی مامانم یه بار فکر کنم یه چیزی پیامک کرد براشون مشاوره رایگان بود چی بود خدا میدونه تا یه مدت دست از سرمون برنمی‌داشتن هی زنگ میزدن برا تبلیغ و اینکه هی بپرسن چیکار کردی و در چه وضعی و بیا فلان برنامه رو سفارش بده فیلما رو ببین تا زمان رتبه و انتخاب رشته و کلا بیخیال نمیشدن گفتیم چه غلطی کردیم اصن پیامک دادیم😂😂😂

ها عامو قابل اعتماد که هس ولی اینکه بگی خوبه یا نه چندان تجربه ندارم خیلیا نتیجه گرفتن خیلیام نه الب ...

هزینه زیاد نمی‌خوان فقط برای اطلاعاتی که میخوان یخورده ترسیدم ، میگم یه امتحان کنم امتحانش که ضرر نداره🥲😅

دیگه حرف اخر اصلا اعتبار نداره 

خیلی پول میگیرن و اصلا کیفیت ندارن 

تو میتونی ماز پکیج الماس بگیری با 12 یا 13 تومن (اگه دوازدهمی که از الان بگیر اگه پایه دهم و یازدهم باشی ثبت نام کنی پایه های بعد هم برات رایگان میشه )

تو سایشتون شماره هست میتونی زنگ بزنی ببینی شهر خودت نمایندگی داره یا نه 

اگه داشت بهت شماره نمایندگی رو میدن 

نمایندگی میتونی تو دو یا چند قسط هزینه رو پرداخت کنی

ماز به شدت محتوای با کیفیتی داره و به صرفه هست و اصولی پیش میری 

حرف اخر دیگه تو کنکور نظام جدید اصلا مناسب نیست و هر کی بره قطعا وقت خودشو میگیره 

هزینه زیاد نمی‌خوان فقط برای اطلاعاتی که میخوان یخورده ترسیدم ، میگم یه امتحان کنم امتحانش که ضرر ند ...

نترس بابا 

کد ملی فکر کنم برا این میخوان که تعداد سفارشات دستشون بیاد و کلا قابلیت سو استفاده نداره