2777
2789
عنوان

شام چی دارین🍕🍔🍟

116 بازدید | 7 پست

مامان و خاله⬅ کلم پلو با مرغ

پدرجان⬅ خورشت مرغ و بادمجون

خواهر⬅ سوپ قلم

من⬅ خوراک لوبیا چیتی😶😶

همه کیک و چای خوردن من نتونستم، لعنت به رژیممممم

چرا خواهرم هر چی میخوره چاق نمیشه من تا نفس میکشم یک کیلو میاد روم🤦🏼‍♀

این عدالته😶

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماکارونی ..البته خب کم خوردم ..

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻🌟/هدف دوم 65🤌🏼🌟/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بعضیا کلا آب هم میخورن چاق میشن 

حقیقتا من نمیتونم رژیم یا مراعات غذایی نگه دارم 😬

از بس شیکمو ام 

دیزی گذاشتم ده دقیقه دیگه خاموشش میکنم همسرم میاد می‌بره سرکار بخوره 

خودمم کمد رو مرتب میکنم بعد میرم غذا بخورم 

بعدش غذای فردا رو تا حدی پیش میبرم صبح پا میشم ناهار سماق پلو میزارم که برا شب هم بمونه برا همسرم چون من خونه نیستم شب که شام بپزم براش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

ما ظهر قورمه‌سبزی درست کرده بود مامان دیشب کباب داشتیم ناهار مخلوطی از اون دو تا بود از اونجایی که من بمیرمم قورمه‌سبزی نمی‌خورم جوجه خوردم مهمونم داریم 🤦

شام هم خوراک لوبیا چیتی خوشممزه

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم 🌟🌟 فاقد سلامت روان 🤝🏼

ما ظهر قورمه‌سبزی درست کرده بود مامان دیشب کباب داشتیم ناهار مخلوطی از اون دو تا بود از اونجایی که م ...

قرمه سبزی دوست نداری😯😯

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
قرمه سبزی دوست نداری😯😯

از بچه گی با گوشت قرمز مشکل دارم نمی‌خورم 😶تو هر چیزی که باشه فرقی نمیکنه

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم 🌟🌟 فاقد سلامت روان 🤝🏼