sogand822003 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2795 عنوان دلم میخواد مژه بکارم ولی میگن غسل ندارع 264 بازدید | 29 پست چیکار کنم راه حلی ندارین من هیچی مژه ندارع چشمانم پف داره میخوام قشنگ بشم 😭😭 از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹 1404/05/15 | 17:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loneliest_girl عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 4158 ریمل حجم دهنده بزن اگر غسل برات مهمه تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده💔
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 تقویت کن مژه هاتو ریمل پروبلندکننده بزن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
fatemeha21 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 6665 مگه اینکه بری بکارنش داخل پلکت.دکتر زیبایی انجام میده و هزینش هم بیشتره ولی ماندگاریش خوبه و بابت غسل هم مانعی نداره خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 مگه شماها هنوز غسل می کنید این چه حرفیه ؟ هنوزخیلیااعتقاددارن عزیزم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 21267 مگه شماها هنوز غسل می کنید نه نجس میچرخیم سعی نکنید عادی سازی کنید لطفا لایک نکنید .توروخدا
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 26061 مگه شماها هنوز غسل می کنید مسلمان ها بله انجام میدن خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 27778 مگه شماها هنوز غسل می کنید مگه دین آبدیت شده که غسل حذف کردن؟ در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
برگاموت عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 2432 مگه شماها هنوز غسل می کنید مگه خالق جهان نعوذ بالله تغییر کرده؟ ترنج