2777
2789
عنوان

مردی ک بهت میگه

164 بازدید | 19 پست

موقعی ک ناراحت میشم

میگه تو بگو من برات چیکار کنم همون کارو میکنم

این یعنی چی اخه

مگه ما باید بهشون بگیم چی میخایم و برامون چیکار کنن

بنظرتون چرا اینو میگه

یه مرد خودش باید بدونه براخوشحالی عشقش چیکار کنه

شایدم عاشق نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه که هنوز مردا رو نشناختی، به جز تعداد محدودی، به بقیه‌شون باید همممممه چی رو بگی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

این برداشت رو نداشته باش

ب این فکر کن ک ازتون میخواد اصلی ترین چیزی که توی اون موقعیت حال شما رو خوب میکنه رو بدونه و حالتون رو خوب کنه اصلا اصلا انقدر توقعی نباش عزیزم هر چیزو جنبه منفی نبین،عادی ترین حرفی ک میتونه بزنه همینه و حتی قشنگ تربن

ذهن ما مردا با شما فرق داره چیزایی که شما ناراحت میشید شاید مارو اصلا ناراحت نکنه . ما کلی نگریم شما ...

اخه من دوس ندارم بش بگم با من چت کن

با من وقت بگذرون

به من توجه کن

بهم عشقم و دوستت دارم بکو

کادو بخر گل بخر منو سوپرایز کن

از نظر مالی و عاطفی تامینم کن

هرجا میری منو درجریان بذار

این چیزای ساده تو همه رابطه ها هست

من ک بگم به جوریه

خودش باید بفهمه 

یعنی ۵ سال فقط دوست هستید ؟؟؟؟؟؟؟

بله

اوایل میخاست بیاد خواستکاری

اما الان یکساله هیچ اسمی نیورد  از خواستکاری

منم میبینم اینجوریه توجهی بهم نداره

میترسم باش ازدواج کنم

بلهاوایل میخاست بیاد خواستکاریاما الان یکساله هیچ اسمی نیورد از خواستکاریمنم میبینم اینجوریه توجهی ...

اشتباه کردی اونم خیلی . عمرتو تلف کردی بارها گفتم نهایتا رابطه برای رسمی شدن یکی دوماه بیشتر نباید بشه بعد بیاد جلو بعد یه مدت شناخت بیشتر و بعدم ازدواج . ۲۶ سالگی شروع کردی والان ۳۱ سالته و بلاتکلیفی و شاید درآخر هم بگه خداحافظی تمام