2777
2789
عنوان

مخلص زری

| مشاهده متن کامل بحث + 11294 بازدید | 1701 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ملکه جون پارتی مارتی داریی اون یکی کاربریت دقیقا با این اسم چی شدد یا تاپیکاتو پاکیدی شیطون بگو اگه نی نی یار اشناتع

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

خخخخ هیچی ی هفته تعلیقم... همین

تعلیقی حذف تاپیکم داره؟

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

واای بخدا دلم واسه سارا تنگ شده عوضی 😢😥

من فدای دل تو بشم😘😘😘

دیگه از فردا یکم بیشتر هستم 

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

هعییییی الان بود میگف حجی خوابم میاد حجی کی رو چرچیل ریپ زد هق هق حجی بیا @چرچیلم‍

حجی خسته ام خسته🤕 منو برای کار و تکان خوردن زیاد نیافریدن😑 

باز فکر کن دو ماه دیگه موقع زعفرون ها درگیر خشک کردنشون بشم ک دیگه یک دو ماه نمی تونم بیا پارسال تعلیق کردم خودمو همون موقع دو هفته🤦‍♀️

و باز بعدش اون ماجرا پیش امد و هععععی

@ملکه70‍  هق

@معدهعصبی11‍  هق هق

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌