تو ک ایدی نمیدی خب از کجا پیدات کنم زری جمیل شاد میان چت مریمم هر وقت بخواد میاد روبیکا تو رو چیکارت ...
منو شماره بده پاره کنم😁
خوب شمارتو بده بزنگم خوب
،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌
ندارم خواهر همه رو پاک کردم اون اکانت ک چت دورهمی بود؟؟
آره همون
ملک من تا قبل عید رفیق هایی داشتم ک میزنگیدم مثلا دو ساعت سه ساعت حرف میزدیم
از وقتی معتاد شما شدم بخدا اصلا نزنگیدم اونا چند بار زنگیدن در حد ده دقیقه پیچوندم
انگاری دیگه حوصله دنیای واقعی رو ندارم
رفیقم همش گله میکنه ک خبر نمیگیری ازمون🤦♀️
بعد راسی من ک هممممه شماره ها جد ابادم بهت دادم ک سر اکانتام خخخ اونم شمارع خودمه دیگ منتهی دست امین ...
پی وی رو پاکیدم اونا رو🤦♀️
یادم نیست
اونا تیو اون اکانتم بودن
میخواستم اکانت رو بدم دست یکی پی وی رو پاکیدم