2777
2789
عنوان

مخلص زری

| مشاهده متن کامل بحث + 11294 بازدید | 1701 پست
🤣🤣🤣🤣❤️

مری رو ندیدی؟

@معدهعصبی_‍  نذر کردی فقط لایک؟

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هییییس فعلا تولد من نزدیکه تو ک پارسال نبودی ولی بقیه برام ترکوندن بس تاپیک زدن

آره حیف نبودم پارسال

امسالم نیستم ک🤷‍♀️

اون روز میخوام لَش کنم و بخوابم همش سایت بی سایت

۲شهریوره؟

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

نوچ یکمه

عه

پس اون روز وقت استراحت مغزمه و دوری از فضای مجازی

آره حیف نبودم پارسالامسالم نیستم ک🤷‍♀️اون روز میخوام لَش کنم و بخوابم همش سایت بی سایت۲شهریوره؟

اخ ب امید روزی ک گوشی پرت کنیم کنار لش کنیم بخوابیم گوووور بابای سایت مثلا من الان میتونم گوشی بندازم زیر تخت رااااحت بخوایم ولی مررررض دارم ب قران 

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

اخ ب امید روزی ک گوشی پرت کنیم کنار لش کنیم بخوابیم گوووور بابای سایت مثلا من الان میتونم گوشی بنداز ...

وااای☹

فکر کن گوشی رو بزاریم کنار هممون کم کم از ذهن هم خارج میشیم

و فراموش میکنیم همو

وااای💔 قلبم 

فکر کن همم ن به یه نت و سایت وصلیم 

چه وحشتناک

وااای☹فکر کن گوشی رو بزاریم کنار هممون کم کم از ذهن هم خارج میشیمو فراموش میکنیم همووااای💔 قلبم فکر ...

اهوم سایت کن فیکون بشه من فقط با زری جمیل و مریم خارج ازینجا هم هستم بقیتون هییچی دیگ تمام....

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

اهوم سایت کن فیکون بشه من فقط با زری جمیل و مریم خارج ازینجا هم هستم بقیتون هییچی دیگ تمام....

من تمام؟

🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️