من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
ملک هی میگی پست نزارید گوش نمیدن تاپیک بروز میشه یه مجازاتی در نظر بگیر 😁😂😂😂😂
مجازاتمون فوش هاشه ک بی اثر شده
🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌
مگ امین بانکه روش حساب کنم بعدم هر شب هرشب ک منو گردن نمیگیره
یه شب در میون شوتت میکنه سمت من
دیگه من کارم دست خداست
اگه ببینم چیز بشه میام چیز نشه نمیام😂
ی جرات حقیقت بزن امشب میخام عکس بگیرم برم از همه 😂
🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌
مگ امین بانکه روش حساب کنم بعدم هر شب هرشب ک منو گردن نمیگیره
روی این بروز شد😁
اووووف تو عکس بگیری تو ملت و ب چوخ و تعلیقی میدی خخخخ ن حوصله اون تاپیکا ندارم اخر شبی لش میکنم اروم ...
وا من همش روزی یکی تعلیق میکنم اونم میگن حلاله😂
ولی خوب تو نزنی من میزنم ها
البته اگه چیز بشه و باشم