2777
2789
عنوان

مخلص زری

| مشاهده متن کامل بحث + 11022 بازدید | 1697 پست
چرا باید ما همش بروز بشیماونم روی دوغ من🤦‍♀️

😆😆😆😆😆😆😆😆😆شانس و ببینا

۱ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن مردم سرمیز ناهار به فکر اینن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی! واسه حرف همچین مردمی زندگی نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی الهی تو بزار ردیف بشی

ها واستادم⚰

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

اقا ی چیزی میگم نخند توش چیا می‌ریزی

همه چییی 

هرچی از دستم بیاد 😂😂😂

خیار

ماست 

شوید 

پودر گل سرخ 

گردو 

کشمش

سیر 

و کمی نمک😂

بعد آب خنکککک قاطی میکنی

۱ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن مردم سرمیز ناهار به فکر اینن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی! واسه حرف همچین مردمی زندگی نکنید

خیار نداش؟؟،😳😳😳😳😳

چرا بابا همون اول نوشتم ندیدی

عااا چرا کور بودم من خخخخ وای زری دوبار خووندم قشنگ مطمعن بودم خیار ننوشتی خخ

🤣🤣🤣🤣🤣یادم رفته بود ویرایش کردم 

اصل کاری همون خیاره بابا 

🤣🤣🤣🤣🤣یادم رفته بود ویرایش کردم اصل کاری همون خیاره بابا

ای دهنت میخواسم بگم من دوباره خووندم ندیدمش بنا رو بر اعتماد گذاشتم دیوووب

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

ای دهنت میخواسم بگم من دوباره خووندم ندیدمش بنا رو بر اعتماد گذاشتم دیوووب

😂😂😂

ب قول رویا سرم گول مالیدی خخخ مریم بیا ک برقمون قط نشده امشب بیا @معدهعصبی_‍

چه جالب