2821
2789
عنوان

مخلص زری

| مشاهده متن کامل بحث + 10953 بازدید | 1697 پست
حست درسته عزیزم

مریم وجودمون کوش؟

اونمون هنوز آنلاین نشده😂

@معدهعصبی_‍ 

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

واااای خدا زری هم فهمید

اتفاقیه ک افتاده💔

باید لو بدیم خودمون رو

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

فک کن امین همش میگ شیر موز بستنی برام درست کن با شیرینی میخوره منم عاشق شیرینی فقط زجز میکشم

واای سخته میدونم 

حالا به منم اجبار میکنن که بخور چاق شی خیلی لاغری

بی تفاوتی، زهرش از نفرت بیشتره ...

ن اون بیچاره مث منه این تایم نت نداره من صب ندارم اون عصر تففففف

چ بد وقتی نیست حس میکنم ساکته همه جا

ولی خوب همین دو اکانت رو بیشتر نمی تونیم کنترل کنیم

🤣🤣🤣🤣🤣

جان تو بخند😂

فقط اون بنده خدا ک خوشحال امد اکانتت دید منم🤣🤣🤣

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز