2777
2789
عنوان

مخلص زری

| مشاهده متن کامل بحث + 10353 بازدید | 1682 پست
یکی ۲۲ مرداد یکی ۲۶ مرداد

اهان انشالله خیره خواهر دعا کن براش

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجایین👀

عاااا من ک دارم میرم بقیه هستن ،😵🙈🙈🤧🤧

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

اهان انشالله خیره خواهر دعا کن براش

من ک همه چی رو گذاشتم کنار و چسبیدم ب این بچه 

عتیقه آنقدر شیطون شده 

یکسره خرابکاری می‌کنه کشی هم جرات نداره بهش بگه بشین یا نکن 

تا یک ساعت قشقرق می‌کنه 

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

من ک همه چی رو گذاشتم کنار و چسبیدم ب این بچه عتیقه آنقدر شیطون شده یکسره خرابکاری می‌کنه کشی هم جرا ...

اوووخی ماشاللع زرنگع بابا 

من ک همه چی رو گذاشتم کنار و چسبیدم ب این بچه عتیقه آنقدر شیطون شده یکسره خرابکاری می‌کنه کشی هم جرا ...

برم من..🤐🤐🤐🙌

اوووخی ماشاللع زرنگع بابا

از وقتی گوشی رو ازش گرفتم خیلی بهتر شده 

هم ارتباط چشمیش بیشتر شده 

همم صداهای بیشتری تولید می‌کنه و چند کلمه هم تقریبا میگه

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

از وقتی گوشی رو ازش گرفتم خیلی بهتر شده هم ارتباط چشمیش بیشتر شده همم صداهای بیشتری تولید می‌کنه و چ ...

چ خوب بچها من ک داعم گوشی دستشونه

عزیزم امیدوارم حالت بهتر بشه ♥️ دارو‌های دکتر که تجویز کرد رو دقیق مصرف کن انشاالله خوب میشی 😘

سلام خوشکل خانوم

بی خبر میری باز ها؟

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

الان یکم سر دردم بهترم شد تونستم گوشی دست بگیرم امدم ی سر

چری چی میخای نصف شب آنلاینی🤣

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

چری چی میخای نصف شب آنلاینی🤣

بروز کردی😁

تو چی میخوای آنلاینی؟

میدونی من از ساعت ۹ شب خوابیدم باتریم پر شده ، ک آنلاینم حالا؟

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️