2821
2789
عنوان

مخلص زری

| مشاهده متن کامل بحث + 10953 بازدید | 1697 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به حضرت عباس امد😂😂😂

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اینجوری تگ کن @niniyar‍

این بار هم تست اموزش بود؟

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

آره پستمو لایک زد 😂🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃

🤣🤣🤣🤣🤣 بلد نبودم تک کردن رو یادم دادی ممنون ازت

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

سلام نه تاپیک استارتر خاستم بپرسم چرا قفل نداره

سلام
برای قفل کردن تاپیک:
بزنید روی عکستون
نی نی سایت من
پست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردم
حالا هر تاپیکی رو که می خواهید قفل کنید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

این بار هم تست اموزش بود؟

یه چای با ما بخورید خوشحال میشیم☕☕☕

سلامبرای قفل کردن تاپیک:بزنید روی عکستوننی نی سایت منپست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردمحالا هر تاپ ...

نداره تاپیکاش کلا گزینه قفلو

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز