2789
عنوان

مخلص زری

| مشاهده متن کامل بحث + 10935 بازدید | 1697 پست
خدانکنه عشقم💓اینقدرا هم حالم بد نیستولی خب میشناسم خودمو ک تا سرم نزنم رو براه نمیشمنگران نباش

خبببب پس برو سرمتو بزن نزار اخر شب تا زود بهتر بشی ،❤️❤️

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

خبببب پس برو سرمتو بزن نزار اخر شب تا زود بهتر بشی ،❤️❤️

میرم یه ده دقیقه بعد منتظر آبجیمم بیرونه بیاد برم باهاش

فعلا شببخیر

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شب خوش ،🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 عزیزمی خبر بدی بهم

☹☹☹شب خوش

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

واااااای ،🤣🤣🤣😘😘😘😘😘😘😘❤️🫂

انشالله شما هم گرفتار شب خوش بشید😂

خخخخ من یکی بگ شب خوش پارش میکنم جان تو فعلا

صد بار گفتم نمی خواست عشقشو جلوی همه بروز بده برا همین گفت شب خوش💔💔💔☹😥😢😭