2789
عنوان

مخلص زری

| مشاهده متن کامل بحث + 10935 بازدید | 1697 پست
ناموسا پست نذارید قفل کنم فعلا چون اولین تاپیکمه قفلش نیس

خب منم پست گذاشتم😎😎

اگه از من تعجب میکنی امضامو تا آخرش بخون: خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری ها و اختلالات مغز و اعصاب و روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ ممکنه بعضی جاها منظورمو بد برسونم یا متوجه منظور دیگران نشم که به خاطر بیماری منه بیماریم مربوط به مغزه ولی از خیلی از کاربرای اینجا بیشتر میفهمم مغزم یه مقدار متفاوت کار میکنه (خیلیاتون ممکنه همین بیماری منو داشته باشید ولی خودتون ندونید چون زیاد ناتوان کننده نیست و تو ظاهر مشخص نمیشه، مادر زادیه)🧠 تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نوش جان🩷🫶عع شما کوکو سبزی رو اینجوری درست میکنید ؟ما دونه دونه می‌اندازیم کف ماهیتابه مثل کتلت

سلام خوبی؟ 

اگه از من تعجب میکنی امضامو تا آخرش بخون: خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری ها و اختلالات مغز و اعصاب و روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ ممکنه بعضی جاها منظورمو بد برسونم یا متوجه منظور دیگران نشم که به خاطر بیماری منه بیماریم مربوط به مغزه ولی از خیلی از کاربرای اینجا بیشتر میفهمم مغزم یه مقدار متفاوت کار میکنه (خیلیاتون ممکنه همین بیماری منو داشته باشید ولی خودتون ندونید چون زیاد ناتوان کننده نیست و تو ظاهر مشخص نمیشه، مادر زادیه)🧠 تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

کجایی جواب ندادی دیگه بهتر نشدی

پی وی گفتم الان

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

سلام عزیزمشما خوبی؟

خوبم مرسی🌸

چرچیل میشه درخواست بدم 😔

آره فدات شم 💓

چرا نشه

الان بیرونم بیام چک میکنم

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

برنامه طلایین رو نصب کنید و پنجاه تومن هدیه بگیر کد معرف رو بزنید واز طلایین هدیه بگیرید  

حتما با کد معرف وارد بشین تا هدیه رو دریافت کنید همون لحظه میتونید برداشت بزنید به کارت بانکیتون

کد معرف

QGDLGPQ

عع خواهر چطوری تووو چیشدی من نبودم چک‌نکردم از صب

هلو بیبی💓

رفتم عصر ی آمپول زدم عجله داشتم سرم نزدم

الان باز دوباره سر دردم شروع شده

شاید برم یکم بعد یه سرم بزنم تا تموم بشه این دل درد و سر درد

شاید نیام تا فردا دیگه سایت

هلو بیبی💓رفتم عصر ی آمپول زدم عجله داشتم سرم نزدمالان باز دوباره سر دردم شروع شدهشاید برم یکم بعد ی ...

ععع الهییییی من فدات شم خواهر هر وقت اومدی خبر بده ببینم چطوری بهتر شدی یا ن

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

ععع الهییییی من فدات شم خواهر هر وقت اومدی خبر بده ببینم چطوری بهتر شدی یا ن

خدانکنه عشقم💓

اینقدرا هم حالم بد نیست

ولی خب میشناسم خودمو ک تا سرم نزنم رو براه نمیشم

نگران نباش