2821
2789
عنوان

مخلص زری

| مشاهده متن کامل بحث + 10913 بازدید | 1697 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارککککک خاله جون

تولد ۱۲۰ سالگیتو در کنار آقا امین و ارسلان جون و ارغوان جونم جشن بگیری🫂❤️🎂

آقا امین یه جوریه همون امین🤣

دی ث چرا لغو دوستی زدی🙄

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

تولدت مبارککککک خاله جونتولد ۱۲۰ سالگیتو در کنار آقا امین و ارسلان جون و ارغوان جونم جشن بگیری🫂❤️🎂 ...

سلام خاااله یاسی عشق دلم مرررسی فدات مرررسی لغو نزدم گلم اون یکی کاربریم هستین همه فوش میدین چون شبیه هم هستش قاطی میشه 

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

سلام خاااله یاسی عشق دلم مرررسی فدات مرررسی لغو نزدم گلم اون یکی کاربریم هستین همه فوش میدین چون شبی ...

عشق منی❤️🫂

عه راست میگیا قضاوتت کردم🤣

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

فدات عب نداره فدا سرت ،❤️❤️❤️❤️❤️❤️

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792