2777
2789
عنوان

گربه تو حیاط

82 بازدید | 9 پست

چند وقته زیاد میان خیلی هم خیره میشن به در اتاق گرسنه هم نیستن نمیدونم چشونه یکسره ناله میکنن مثل صدای نی نی که گریه میکنع ، چند وقت پیش رفته بود تو انباری سه قلو به دنیا آورده بود مامانم رفت دید می‌گفت خیلی کوچولو بودن آخرش مادرش با دندونش یکی یکی از بالای نرده بردشون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم من چند بار ذرت و چیز میز دیگه هم براشون گذاشتم نخوردن انگار دردشون یه چیز دیگست درک نمیکنم

ذرت نمیخورن که !

نون پوست مرغ گردن مرغ شیر جیگر مرغ این چیزا میخورن یا اگر در توانت هست بهشون سینه ی مرغ ریز ریز بده

کمک بهشون بدجوری گره مشکل بازمیکنه

نمیدونم من چند بار ذرت و چیز میز دیگه هم براشون گذاشتم نخوردن انگار دردشون یه چیز دیگست درک نمیکنم

احتمالا یه چیزی دردشون میکنه یا گرمشونه🥺🥲

غالي يا اجمل حلم🪽

ذرت نمیخورن که !نون پوست مرغ گردن مرغ شیر جیگر مرغ این چیزا میخورن یا اگر در توانت هست بهشون سینه ی ...

مامانم اجازه نمیده میگه زیاد میشن خواهرم بدجور فوبیا گربه و سگ داره چون اتاق اون رو به حیاطه بهش میگم بابا اونا از آدما میترسن تو برای چی فرار میکنی 😐😂 من یادمه کوچیک بودم بالای پشت بوم برای یکیشون نون و گوجه انداختن خورد آخرش دستمو تکون دادم اونم دمشو برام تکون داد و رفت 🥺