2777
2789
عنوان

بغض دارم

74 بازدید | 10 پست

یه شب از یه مغازه اومدم بیرون نشستم تو ماشینم یه پسره منو دیده شمارمم از مغازه داره گرفته بهم پیام داد وگفت دیدمت تو ماشین باخودم گفتم چه دختر سنگینی  بعدگفت که مایله که باهام آشنا بشه و گفت علاقه ای نداره بهم و علاقه از طریق دیدار به وجود میاد یک هفته حرف زدیم سه بار دعوتم کرد نرفتم تااینکه قبول کردم گفتم حالا همینجوری الکی برم به خودمم زیاد نرسیدم رفتم اونجا خیلی از تیپش ظاهرش خوشم اومد البته کلی تخریبم کرد ازم پرسیدچی کاره ای گفتم پیراپزشک خندید گفت چرا حالااینقدرخودتومیگیری اورانیوم که غنی نمیکنی بعد از دیتم بهم پیام دادتشکر کرد که اومدم کلیم چت کردیم بهم گفت خیلی باوقاری بعدش گفت چرا دستمونگرفتی گفتم چون نمیشناسمت فرداش دیدم پیام ندادزنگ زدم بهش بهم گفت خیلی خوشحال شدم صداتو شنیدم بعد ازاون غیب شد نه پیام نه زنگ .. به مغازه داره گفته بود انگارازدماغ فیل افتاده  وادبش کردمفیسشم زیاد جالب نبود منم ایناروشنیدم پیام دادم بهش گفتم درحدی نیستی راجب من نظر بدی وحکم اسباب بازیو برام داشتی و بلاکش کردم حالم خیلی بده بغض دارم اون شب مگه کوربود منو ندید

میدونی چرا اونجور گفته؟دوتا حالت بیشتر نداره یا عقده ای هستش و یه دختری بدجوری ر...ده بهش

یا اینکه حس کرده نمیتونه بدستت بیاره و ازش سر تری تخریبت کرده.

همون پیامی که بهش دادی عالی بود که گفتی برام حکم اسباب بازیو‌داشتی.چشاشو کور کردی خوب سوزوندیش

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی ها ذاتشون بازی با احساسات مردمه خدا نگذره ازشون

نه بازی نکرد همون اول گفت علاقه ای بهم نداره ..ولی اینکه راجب قیافم اینجوری حرف زد حالمو خیلی بد کرده 

میدونی چرا اونجور گفته؟دوتا حالت بیشتر نداره یا عقده ای هستش و یه دختری بدجوری ر...ده بهشیا اینکه حس ...

واقعا هم حکم سرگرمیو برام داش ازاین ناراحتم که راجب قیافم حرف زده 

نه بازی نکرد همون اول گفت علاقه ای بهم نداره ..ولی اینکه راجب قیافم اینجوری حرف زد حالمو خیلی بد کرد ...

خب اینجوری توهینه به شخص مقابل اون اگه دلش بشکنه پسره باید تاوان بده دل شکستن گناهه خب

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

بعضی پسرا چنان راجب قیافه دخترا حرف میزنن انگاری خودشون پسر شاهن.همینو چند سال بعد ببینی وقت زن گرفته میبینی چه زن بدقیافه ای میگیره.خیلی بی ادبن بعضیا،فکر نکن اونجور گفته شما واقعا فیس خاصی نداری،از نظر خیلیا خوشگلی عزیزم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

بعضی پسرا چنان راجب قیافه دخترا حرف میزنن انگاری خودشون پسر شاهن.همینو چند سال بعد ببینی وقت زن گرفت ...

تا حالا هیچ پسری اینجور رفتار نکرده بود ..مرسی عزیزم اره برام مهم نیس دیگه 

من خودم از لحاظ زیبایی هیچی کم نداشتم.یه سبزه خوشگل بودم،هر آدمی که سبزه میپسندید تا منو میدید کپ میکرد و از من خوشش میومد.یه پسر پررو تو فامیل داشتیم کچلم بود موقع زن گرفتنش شد خیلی خیلی پولدار بودن رفتن خواستگاری دوستم که بور بود و قشنگ بود ولی خب ابروهاش خیلی کمرنگ بود و‌چشاش ریز بود،مامان پسره به دوستم گفته بود فلانیو(ینی منو)به پسرم میگم بگیر قشنگه،پسرم راضی نمیشه میگه نه قشنگ نیست.من وقتی شنیدم ناراحت شدم چون واقعا خوشگل بودم.دوستمم بهش ندادن همین پسره رفت یکیو گرفت قیافه معمولی اخلاق گندددددد.حتی شنیدم از جایی شبا ازهم جدا میخوابن.تازه پسره به یکی از فامیلام گفته بود کاش فلان دختر(منو)میگرفتم.منم گفتم خواستگاریم میکردی من جوابم منفی بود

تا حالا هیچ پسری اینجور رفتار نکرده بود ..مرسی عزیزم اره برام مهم نیس دیگه

بعضیا بیشعورن دیگه.

من خودم از لحاظ زیبایی هیچی کم نداشتم.یه سبزه خوشگل بودم،هر آدمی که سبزه میپسندید تا منو میدید کپ می ...

اره هرکسی یه سلیقه ای داره ولی خب اون اول منو دیده بود مجازی که باهام آشنا نشده بود که ندیده باشه برام خیلی واقعا دلم شکست امیدوارم براش اتفاقی نیفته و کارما پس نده چون به هرحال هرکسیم حق انتخاب داره