2821
2789
عنوان

عمل بینی

92 بازدید | 14 پست

بینیم رو 9 روزه عمل کردم اصلا راضی نیستم 

از روزی ک گچشم برداشتم خورد تو ذوقم

یه بینی ک اصلا ب چهره ام نمیاد و زشت شدم

نوکش گرد و و بچگونه و بزرگه اصلا اعابم خورده

چیکار کنم

بابا فرصت بده هنوز ورمه

فقط دماغای کاملا استخونی موقع برداشتن گچ هم اوکین

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان ورم عزیزم اوج ورمش الانه من ۶ ماهه از عملم میگذره هنوز ورم داره بسته به نوع پوستت و ژنتیکت ۶ تا ۱ سال طول میشه تازه اگه استخونی باشه

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
بابا فرصت بده هنوز ورمهفقط دماغای کاملا استخونی موقع برداشتن گچ هم اوکین

اره اخه اونجا یکی دیگ ک باهم عمل کردیم گچ رو ک برداشت انقدر خوشگل بود بینیم ل من واقعا زشت شده بهم نمیاد اصلا

الان ورم عزیزم اوج ورمش الانه من ۶ ماهه از عملم میگذره هنوز ورم داره بسته به نوع پوستت و ژنتیکت ۶ تا ...

من ک بالا بینی استخونی نوک بینی اول گفت گوشتی با پوست متوسط ولی وقتی گچو برداشت گفت با پوست زخیمه 

من چهار ماه جراحی کردم هنوز بخیه جذبی داخلش تموم نشده شما خیلی زوده برای نظر دادن درباره بینیت

از روز اول تا الان خیلی فرق کرده؟ 

من ک خیلی بد شده 

سر بالا نیست ولی نوک گرد تپل داره کوچیکه ولی اصلا بهم نمیاد چون نوکش خیلی تپله

بابا فرصت بده هنوز ورمهفقط دماغای کاملا استخونی موقع برداشتن گچ هم اوکین

اونجا چند نفر اوکی بودن خوشگل شده بود بینیشون من زشت شدم

همه عمل میکنن خوشگل تر میشن من زشت شدم

از روز اول تا الان خیلی فرق کرده؟ من ک خیلی بد شده سر بالا نیست ولی نوک گرد تپل داره کوچیکه ولی اصلا ...

عزیزم ورم نوک بینی آخرین جایی هست که می‌خوابه 

باید حداقل شش ماه بگذره همه ورم ها از بین بره ، زخمهای داخل خوب بشه تا نتیجه نهایی مشخص بشه 

همه دکتر ها میگن شش ماه الی یک سال طول می‌کشه تا توی صورت جا بیفته

اصلا نگران نباش ، بسیار صبر بایدت

اونجا چند نفر اوکی بودن خوشگل شده بود بینیشون من زشت شدمهمه عمل میکنن خوشگل تر میشن من زشت شدم

بخاطر گوشتی بودنشه باید وایسی ورمش بخوابه

دماغ گوشتی تا یسال هم طول میکشه فرم اصلیش معلوم شه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بخاطر گوشتی بودنشه باید وایسی ورمش بخوابهدماغ گوشتی تا یسال هم طول میکشه فرم اصلیش معلوم شه

اخه فکر میکنم اصلا ب نوکش دست نزده کلوملا بینی من افتاده بود اونو یه کم رفع کرده ولی فک میکنم نوکش اصلا دست نزده

عزیزم ورم نوک بینی آخرین جایی هست که می‌خوابه باید حداقل شش ماه بگذره همه ورم ها از بین بره ، زخمهای ...

وقتی چسب روشه اوکیه خوبه 

ولی چسب ک نداره خیلی زشته

من پره های بینیم هم دست نزده فقط وسط بینی رو بریده

من ک بالا بینی استخونی نوک بینی اول گفت گوشتی با پوست متوسط ولی وقتی گچو برداشت گفت با پوست زخیمه

منم تیغه بینیم کامل استحون بود تقریبا استخونی بود دماغم پوستم زخیم 

خیلی اولش ورم داشت جوری که هیچ تغییری نداشتم الانم بعد ۶ ماه نوک بینیم کم کم داره ورمش میخوابه 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
منم تیغه بینیم کامل استحون بود تقریبا استخونی بود دماغم پوستم زخیم خیلی اولش ورم داشت جوری که هیچ تغ ...

جدی من نوکش خیلی گرد و بچگونه هست همش میترسم اینجوری بمونه چون اصلا بهم نمیاد

از نیم رخ خوبه با اینکه ورمه ولی از جلو واقعا زشته 

چون نوکش خیلی گرد و تپل و بچگونس

2790
2823
2791
2779
2792