2777
2789

کرایه از مرز مهران تا کربلا یا نجف چقدر میشه ؟کسی جدیداً رفته

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه با خودمون تکرار کنیم ب من چه ب ما چه

اگه به این جمله واقعا اعتقاد داشتی الان بخودت میگفتی چون من روی حرفم باشمانبپد عزیزم

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

اگه به این جمله واقعا اعتقاد داشتی الان بخودت میگفتی چون من روی حرفم باشمانبپد عزیزم

باشه ولی همیشه اینو بدون تو زندگی شخصی کسی نخوای دخالتی بکنی چون واقعا زشته کی‌میره زیارت یا کی‌دست بقیه رو میگیره شما خودت ثواب کار خیرشو‌انجام‌بده ب بقیه کاری نداشته باش 

یکی با زیارت رفتن حالش خوب میشه یکی‌با کمک کردن 

..

بجای اینکه برید زیارت دست ۴تاجوونوبگیری ک ثوابش صدبرابرع

زندای یک بعد نداره  به طور مثال غذا میخوری درکنارش آب و سایر نیازهای روحی و جسمیت میرسی 

این موارد هم مثل این نیازها میتونی بری اربعین در کنارش هم کمک کنی در طول سال 

مثل اینه بگی مسافرت نرو به جاش اینکارو بکن؟

میشع؟خیر

نمیدونم واسه کربلا چرا یاد ثواب و کمک به جوون میافتید ولی واسه سفرهای آخر هفته همیشگی به شمال و اسراف در خرید لباس و... یاد کمک به بقیه و ثواب نمیافتید

خودم امسال قسمتم نمیشه واسه برادرم پرسید.دیگه به برادرم نمی‌تونم بگم پولت رو واسه این کار خرج کن یا نکن

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

من سرچ کردم واسه خودم تا کربلا که نمیرن عزیز 

از مرز تا نجف میرن با ماشین از نجف تا کربلا پیاده 

از نجف تا کربلا با پول ما حدودا تو نت زده تا 850 ولی خب بستگی داره با چی بری مثلا اتوبوس ارزون تره ون گرون تر

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

من سرچ کردم واسه خودم تا کربلا که نمیرن عزیز از مرز تا نجف میرن با ماشین از نجف تا کربلا پیاده از نج ...

اوهوم.من پنج سال پیش کربلا رفتم از مرز مهران مستقیم وَن سوار شدیم رفتیم کربلا دیگه مادرم همراه‌مون بود مسیر پیاده روی رو دیگه طی نکردیم نجف هم نرفتم فقط چهار روز کربلا بودیم و برگشتیم

جالب اینه فقط برا زیارت این نسخه رو میپیچید 

اگه بحث ترکیه یا کشور خارجی بشه سر گردن میشکونید برید 

خب اونجا هم هزینه اشو بدید ۴ جوان واجب که نی

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

خودم امسال قسمتم نمیشه واسه برادرم پرسید.دیگه به برادرم نمی‌تونم بگم پولت رو واسه این کار خرج کن یا ...

برات عکس فرستادم نی نی یار باید تایید کنه

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس