2777
2789

لوله راستم بستس  ولی چپ.بازه 

متاسفانه  لوله راستم ماه پیش  فولی خوب داشت  بنظرتون  دکتر  چی میگه  عمل لاپارا میکنه یا  ای یو ای  یا ای وی اف    با یه لوله باز  ای یو ای  میشه  هزین ای یو ای چقده  خواهرا ای وی اف میدونم حیلی گرونه  و خیلی هم سخت 

می ترسم کارم ب  ای وی اف بکشه   

میگن هر ماه تخمک ضعیف تر میشه راسته؟ چیکار کنم  چقد من  بدبختم  خیلی گیررر کردم  

اللهم عجل لولیک الفرج

من تخصص خیلی خاصی ندارم ولی با اینچیزایی که گفتی به نظرم مشکلت جدی نیست

و اینکه نگران تخمک نباش مگه چند سالته

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۳ عزیزم

یه وامی جور کن بده برای درمانت بعد قسطی پرداخت کن،حالا برو دکتر ببین نظرش چیه شاید اصلا چیز پیچیده ای نباشه بهش شرایطتم توضیح بده و بگو با توجه به سن و سایر فاکتورها چه پیشنهادی برات داره

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
وام برای ای وی اف

اگه لازم شد گفتم عزیزم برای هر کاری که برای درمان لازم میدونی چون گفتی میترسی دیر بشه گفتم وام بگیر اگه لازم شد