2777
2789

@mopp‍  

سلام عزیزدلم خوبی . شما یه جا کامنت گذاشتید دیدم ببخشید که  مزاحمتون شدم .راجب سوره ی شمس گفتید خوندنش فوق العاده خوش شانسی و محبوبیت میاره میخواستم بدونم خودت امتحان کردی عزیزم   

چندماه خوندی و روزی چندبار و اینکه تاثیرش از کی مشخص شد؟

میشه بپرسم خوش شانسی و محبوبیتی ک اورد در حد چ اتفاقاتی بود  و ایا محسوس بود بقیه ام چیزی بگن یا نه ؟

میخوام بدونم معجزه ام کرده برات؟🥺🌸

ببخشید سوالام زیادشد عزیزم ممنون میشم لطف کنی همرو جواب بدی 🙈 من دنبال خیلی سوره یا ذکر تجربه شده برای خوش شانسی هستم 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@mopp‍ گلم ممنون میشم هروقت دیدی جواب بدی

سوره شمس رو کسی رو دیدم خوند و حاجت خیلی بزرگی رو گرفت 

ولی من خودم از خواندن چله سوره یاسین و چله حدیث کساء و چله زیارت عاشورا خیلی حاجت گرفتم و واقعا هم اثر داره 

خواندن هر روز ۲ رکعت نماز به نیت امام زمانمون( عج)

از نماز شب هم حاجت گرفتم 

ذکر یا جواد الائمه اغثنی یا جواد الائمه ادرکنی هم ۱۴۰۰۰ بار  این هم خیلی عالیه برای گرفتن حاجت 

البته که قبل از همه اینها باید توکلتون به خدا باشه و تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته ولی این ذکر ها ودعاها کمک کننده  هستند

سوره شمس رو کسی رو دیدم خوند و حاجت خیلی بزرگی رو گرفت ولی من خودم از خواندن چله سوره یاسین و چله حد ...

ممنون عزیزم میشه بگید اونی ک از سوره شمس حاجت گرفت حاجتش چی بود و چجوری خوند سوره شمسو؟

ممنون عزیزم میشه بگید اونی ک از سوره شمس حاجت گرفت حاجتش چی بود و چجوری خوند سوره شمسو؟

برای فرزند خوند ولی دقیق نمیدونم چطوری میپرسم بهتون میگم

سلام عزیزم ازم سوال پرسیده بودی راجب بینی نتونستم جوابتو بدم گفتم بیام اینجا بهت بگم من تقریبا 5 6 ماه پیش بینیمو عمل کردم پیش دکتر سبز بینی خودم استخونی بود خداروشکر خیلی راضیم هم ظاهری هم تنفسی ولی بیشتر زیباجویاش بینی هاشون گوشتیه تا جایی که من دیدم بینی های گوشتی هم عالی در میاره باز خودت قشنگ جستوجو کن هر دکتری پیدا کردی حضوری برو بیماراشو ببین ایشالا ک عملت عالی باشه 💕

نورا دوست داشت در جهانی خالی از هرگونه شرارت و ظلم زندگی کند ، اما متأسفانه تمام دنیاهایی که میتوانست انتخاب کند پر از انسان بودند _کتابخانه نیمه شب