2777
2789
عنوان

سونوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 30 پست
ممنونم عزیزم

و سوال دیگه اینه که هر ماه که بخوای اقدام کنی سایز فولیکول و تخمک گذاری فرق میکنه یا اینکه اگه بخوای ماه دیگه حامله بشی باز دوباره باید بری سونو؟؟؟

و سوال دیگه اینه که هر ماه که بخوای اقدام کنی سایز فولیکول و تخمک گذاری فرق میکنه یا اینکه اگه بخوای ...

عزیزم منم انجام دادم.سونو داخلیه.یعنی واژیناله.درد نداره.با دفترچه 30تومن دادم.هر ماه هم سایز فولیکول هات فرق داره.من ماه قبل باردار نشدم.دارو میخورم.باز باید سونو بدم روز سیزدهمم.

سوال داشتی بپرس

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه حتما شکمیه سونو تو پریودی غالبا داخلیه اون هم باشه دردی نداره عزیزم به نظر من سونوی داخلی خیلی ...

برا سایز فولیکول داخلیه

عزیزم منم انجام دادم.سونو داخلیه.یعنی واژیناله.درد نداره.با دفترچه 30تومن دادم.هر ماه هم سایز فولیکو ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم میگم تخمک گذاری تو چند روزه ؟؟؟

ممنونم از راهنماییت عزیزم میگم تخمک گذاری تو چند روزه ؟؟؟

متوجه سوالت نشدم

تخمکگذاری بستگی به فاصله پریودت داره.اگر بیست و هشت روزه باشی معمولا روز سیزدهم یا چهاردهمته.کلا برا سونو باید روز سیزدهم پریودت بری.بعدم میتونی از کیت تخمکگذاری استفاده کنی.از شب یازدهم بزار تو ادرارت هر شب.هر وقت دو تاخط افتاد.فرداش تخمکگذاریه

متوجه سوالت نشدم تخمکگذاری بستگی به فاصله پریودت داره.اگر بیست و هشت روزه باشی معمولا روز سیزدهم یا ...

منظورم اینه که من فردا باید برم سونو انجام بدم اگه تخمک گذاری مشخص شد تا چند روز میتونم اقدام کنم تا باردار بشم ؟و اگه مشخص نشد چی ؟؟؟

منظورم اینه که من فردا باید برم سونو انجام بدم اگه تخمک گذاری مشخص شد تا چند روز میتونم اقدام کنم تا ...

بستگی داره سایز فولیکول هات چند باشه.وقتی جوابو گرفتی باز تاپیک بزن.اونجا از دکتر بپرس.ولی در کل معمولا از شب یازده تا هجده یک شب در میون اقدام. خوبه خیلی

بستگی داره سایز فولیکول هات چند باشه.وقتی جوابو گرفتی باز تاپیک بزن.اونجا از دکتر بپرس.ولی در کل معم ...

حالا پشیمون شدم فردا برم میزارم ماه آینده میرم چون یادم اومد واکسن نزدم نه واکس هپاتیت و نه واکسن اونی که هر ده سال یه بار میزنیم

من خیلی جاها شنیدم که شکمی انجام دادن. بعدم تو نظر خودتو بده چرا نظر منو ریپلای میکنی .به شماربطی ن ...

خیلی بی ادبی.من ریپلای کردم که بدونی.گفتم مطمعن نیستی نگی بهتره چون یوقت دچار اشتباه میشه.

من ک خودم سونو دادم شکمی بوده اصلا داخلی نبود چون دو سه بارم تاحالا سونو شدم 

برا رابطه هم دوست خوبم نه مشکلی نداره 

بُُُُُُُُــگذار  بُــگذرد   ،روزهـــاے ک روز ما نــیـــستــ  ، روزگـــارے روز مــاهم مــیــرســـد...

من هم دقیقا چند بار وسط دوره ام برای سایز فولیکول سونو دادم شکمی بود

بعضی ها یه جوری با قطعیت و تعصب میگن داخلیه که انگار چه تاثیری تو اصله قضیه میزاره

هم امکان داره داخلی باشه هم شکمی