2789
عنوان

سوال دارم

111 بازدید | 19 پست

فامیل دور ما خواستگار  پیدا  کرده پسر بیکار هست میگه باید قبول بکنی مگه خانواده سطح بالا هست جوابش چی بدم خودم تحصیلات لیسانس دارم دلیل معرفی اینجور آدم چیه

فردا برات مشکل ایجاد بشه   همه خودتو رها میکنند ومیگند 

مگه ما اصرار کردیم  ما فقط معرف بودیم میخواست قبول نکنه

تواین دوره زمونه  زن وشوهر کار میکنند زندگی نمیچرخه مگه 

با بی پولی  زندگی میگذره  اگه این اقا برای خواهر یا فرزند اون شخص خواستگاری میومد  قبول میکرد  یا فقط برای یکی دیگه نسخه میپیچه؟؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فردا برات مشکل ایجاد بشه همه خودتو رها میکنند ومیگند مگه ما اصرار کردیم ما فقط معرف بودیم میخواست ...

منم میگم قصد ندارم همه جا می شینه پشت حرف زده دلیل معرفی اینجور آدم چی هست

فردا برات مشکل ایجاد بشه همه خودتو رها میکنند ومیگند مگه ما اصرار کردیم ما فقط معرف بودیم میخواست ...

ممکن معرف با من دشمن یا حسود هست قصد خیر که نداره درسته

منم میگم قصد ندارم همه جا می شینه پشت حرف زده دلیل معرفی اینجور آدم چی هست

بد خواهی    بد جنسی   حسودی    

خوب حرف بزنه   واگذارش کن بخدا

انشالله  خوشبخت شی   چشش در بیاد

بد خواهی بد جنسی حسودی خوب حرف بزنه واگذارش کن بخداانشالله خوشبخت شی چشش در بیاد

والله هرروز پیش فامیل میگه فلانی خواستگار  پیدا کردم اون مسخره می کند جوابش چی بدم

والله هرروز پیش فامیل میگه فلانی خواستگار پیدا کردم اون مسخره می کند جوابش چی بدم

ناراحت نشو عزیزم  خدا که اینهمه  بما نعمت داده  پشتش بد میگن

پشت پیامبر  که خدا میگه  رحمت عالمیانی  بد میگن

بزار بگه  ازش دوری کن  وبه راهت ادامه بده

ناراحت نشو عزیزم خدا که اینهمه بما نعمت داده پشتش بد میگنپشت پیامبر که خدا میگه رحمت عالمیانی ...

اخه از خودت تعریف نباشه خانواده مذهبی و پدرم همیشه نون حلال به ما داده  

سعی می کنم ولی کارشناسی ارشد باید شهر دیگه بروم بخون اون میگن این همه درس خوندی آخرش کارگر شدی

عزیزم  به هر طریقی بشه درستو ادامه بده حرف کسی رو گوش نکن درنهایت به موفقیتهای خوبی میرسی  

مذهبی هم که هستی  تو عبادتهات از خدا کمک بگیر تا بهترین مسیر ها وبهترین انتخابها رو جلوت بزاره

عزیزم به هر طریقی بشه درستو ادامه بده حرف کسی رو گوش نکن درنهایت به موفقیتهای خوبی میرسی مذهبی هم ...

شهر بزرگ می ترسم اتفاقی واسم بی افتاده سعی می کنم کار خوبی پیدا بکنم

سلام صبحت بخیر

من  پارسال اومده بودیم

خونه داییم برای من خواستگار پیدا شد  نامزد شدم

بعدش نامزدیم بهم خورد

که دایی ام یبار شام داد نفرین کرد انقدر تو محله دعوا کردند که از وقتی فهمیدند دیگه نیومدن

اون زندایی عفریتم هم ۱۴۰۲ خواستگار داشتم بدرن اینکه ما بدونیم رد کرد

الانم هرکاری بخاییم بکنیم 

دایی با اون زندایی عفریتم اون روز رو واسه مامانم تعریف میکنه مامانمم ناراحته

خدا 

الانم دختر زنداییم خواستگار داره

دایی ام هم خیلی خوشحاله چرا خواستگاری دخترش بهم نمیخوره چرا زندایی عفریتم که خواستگار من رو رد کرد الان دختر خودش خواستگار دار