2777
2789

تب یکم ک استامینوفن دوبرابر وزنش هر ۴ ساعت میخورد ک بد داروهم بود پدرم درمیومد

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تب می‌کنه شدید درد زیادی داره حواست به تبش باشه و اینکه اگه وسایل قنداق داری حتما حتما بند که دست پا نزنه دردش نگیره اگه هم نداری با روسری چیزی 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

سعی کن قبل از اینکه ببریش واکسن بزنه بهش استامینوفن بدی .. خیلی حواست باشه روز اول هر چهارساعت روز دوم هر شش ساعت دو برابر وزنش بهش استامینوفن بده .. کلا هوشیار باش یه روز اول یه مقدار سخته روز دوم بچه سرحاله

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به

استامینوفن که بهش میدی ۴ ساعتی دو برابر وزنش راحت میخوابه نگران نباش فقط مراقب باش تب نکنه. پاهاش رو با یه روسری نازک آروم ببند که تکونش نده. نحوه استامینوفن دادن هم بهداشت برات توضیح میده روز اول ۴ ساعتی روز دوم ۶ ساعتی و روز سوم ۸ ساعتی 

من چقدر به اون دخترک غمگین نشسته توی چشمام ، شادی بدهکارم

وقتی واکسن زدی اومدی خونه دوبرابر وزنش استامینوفن باید ۶ ساعت یکبار بدی دستمال سرد روی پاهاش بزار اگه تب کرد ۴ساعت یبار قطره بده صبح که بری تا شب خوب میشه دلواپس نباش

بهش باید استامینوفن بدی روز اول هر ۴ ساعت روز دون هر ۶ ساعت

قبل واکسن یه یک ساعت قبلش بهش استامینوفن بذه ، بهداشت میگه ندین ولی بلد نیستن من از چندتا از بهترین پزشکهای تهران پرسیدم گفتن قبل واکسن استامینوفن بده 

معمولا ۲-۳ ساعت بعد از زدن واکسن تب میکنه یهو هم میزه بالا پس هی چک کن که اگه به ۴ ساعت زمانه دادنه استا نرسیذی پاشویه کنی 

به این شکل که دستت رو اب ولرم بزن و هی بزن به پا و کشاله ی ران و زیر بغلش ، ابش خشک که شد دوباره تکرار کن

یه فلاسک یه ظرف کنارت باشه 

شب نگیری بخوابی ! مدام تبش رو چک کن 

تب سنج دیجیتال اگه داری بزار زیر بغلش هرچی نشون داد نیم تا بزار روش میشه تب بچت 

۳۷ نشون بده یعنی تبش ۳۷/۵ هست 

دمای بدنش رو باید سعی کنی بیاری زیر ۳۷/۵

اگه دیدی استا دادی پاشویه هم میکنی ولی تبش همینجوری داره میره بالا بعده یک ساعت که از قطره گذشت یه شیاف استامینوفن ۱۲۵ رو نصف کن براش بزار ، اینو بهداشت بهم گفته بود ، ولی دکترش گفت همچین چیزی نیاز نمیشه

در کل نگران نباش به خیری رد میکنی فقط حواست به تب باشه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌