2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو کشوری که زبونش فارسیه اسمهاش عربی فقط خندم میگیره

حتما ابوعلی سینا و ابوریحان بیرونی و ذکریا رازی و فارابی و .... هم گیج بودن که تمام کتاب هاشون رو در ایران به عربی مینوشتن 😄 بعدشم کجای ایران فارسیه؟ این کشور مخلوطی از زبان های مختلفه فقط ۴۰ میلیون نفر ترک زبان داره 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

حتما ابوعلی سینا و ابوریحان بیرونی و ذکریا رازی و فارابی و .... هم گیج بودن که تمام کتاب هاشون رو در ...

زبون رسمیه کشور زبان فارسیه خانم دانشمند اگه نمیدونستی بدون ودر نهایت تمام اقوام ایرانی هستن 

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

به احتمال زیاد فائزه رو عوض بکنن به عربی بودنش ربطی نداره اسم های مقدس اسلامی رو عوض نمیکنند. یه شکایت باید بنویسی و قاضی دستور بده اگه قانع بکنیش دستور میده ثبت احوال هم عوض میکنه تموم میشه میره

زبون رسمیه کشور زبان فارسیه خانم دانشمند اگه نمیدونستی بدون ودر نهایت تمام اقوام ایرانی هستن

زبان رسمی به معنی این نیست زبان مادری همه فارسی هست. الان انگلیسی زبان بین المللی هست بالای ۵۰ درصد کسایی که در جهان انگلیسی حرف میزنن زبان مادریشون انگلیسی نیست . فارسی در ایران هم زبان مشترک برای جاهای رسمی هست نه زبان مادری همه