2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راز موی پرپشت ‌، صاف ، براق و بلند؛

1⃣.هر هفته یا دوهفته ای یکبار رو بالشتی شسته بشه

2⃣.قبل از حمام موها رو شانه کرده

3⃣. استفاده از شامپوی صدر( بقیه ی شامپو ها اصلا خوب نیستن... یه مدت میگفتن شامپو جینسینگ ،شامپو بچه ، شامپو لطیفه درصورتی که هیچ کدوم به پای شامپوی صدر نمی رسه)

4⃣.استفاده از لوسیون Deep sense؛ عالیه موها رو نرم ، پرپشت میکنه و از وز شدن مو جلوگیری میکنه

5⃣.تو حمام موها شانه نشهه . موقع استفاده از شامپو موهارو جمع نکنید. موها گره نخوره .

6⃣.موها رو تو حموم از بالا به پایین بشورید

7⃣.بعد از حمام اب موها گرفته بشه حتماااا . آب از موها نچکه . از کلاه مخصوص حمام استفاده کنید

8⃣.به مدت ۲ سال از اتوی مو و وسایل حرارتی استفاده نشه

9⃣. موقع  استفاده از سشوار آن رو روی باد سرد و ملایم بزارید

0⃣1⃣.استفاده از روغن شتر مرغ و روغن نارگیل.روغن نارگیل اصل توی دمای محیط و یخچال ، سفت و کدره ولی کمی که گرم میشه به شدت زلال میشه. به  اندازه نصف نصف با هم ترکیب کنید . وقتی موها ابش گرفته شد ، بزنید به موها. کلا ۱۶ قطره از ترکیب بزنید به مو( از بالا به پایین)

1⃣1⃣.بعد از استفاده از ترکیب روغن ها یه شونه به موها زده شود . بعدش  سشوار رو روی حالت نرمال یا سرد بزارید.  همزمان موها رو شونه کرده و سشوار بکشید

2⃣1⃣. ۵ بار موها رو شونع کرده

3⃣1⃣.استفاده از قرص زینک پلاس

4⃣1⃣.استفاده از شامپوی schon

5⃣1⃣. موقع حموم از آب سرد استفاده بشه

6⃣1⃣عکس شامپو هایی که می فرستم به هیچ عنوان نخررر👇🏻 موها رو داغون میکنه

من شنیدم اصلا خوب نیست بعد روغن موها سشوار یا اتو بشه

شنیدم یه جورایی موها سرخ میشه...

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

ولی دخترم امتحان کرد واقعا موهاش خوب شده

والا من خودمم تحربه نداشتم

اما شنیدم...

بقیه روش ها عاااالی بودن😍😍✨

ممنون که باهامون به اشتراک گذاشتین

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎