sa_yasaman مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 11 عنوان آنلاین شاپ 130 بازدید | 15 پست بچه ها من نزدیک یه ساله انلاین شاپ زدم انلاین شاپ پوشاک زنانه خیلی کارا کردم ولی پیجم بالا نمیاد فروش ندارم با این که قیمتام تقریبا رو قیمت خرید خودمه دلم میخواد زحمتی که کشیدم هدر نره مجبور نشم جمعش کنم به نظرتون چیکار باید بکنم به کی تبلیغ بدم!؟ 1404/05/15 | 12:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختری_در_کنج_اتاقش عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 14111 باید پیجت بره اکسپور من رفیقمو بردن اکسپلور دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍:چنلم:namersii
sa_yasaman مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 11 ادمین تبلیغات بگیر شما کسیو میشناسین مطمئن باشه؟چقدر میگیرن به نظرتون؟چون من فروشی ندارم بخوام خیلی هزینه کنم
sa_yasaman مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 11 باید پیجت بره اکسپور من رفیقمو بردن اکسپلور بیشتر پستام رفته اکسپلور ولی کسی فالو نمیکنه حقیقتا
بد_بچ عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 11319 شما کسیو میشناسین مطمئن باشه؟چقدر میگیرن به نظرتون؟چون من فروشی ندارم بخوام خیلی هزینه کنم نمیشناسم گلم ولی چون کارشون سخت نیست زیاد نمیگیرن در حد ۲ تومن اینا
sa_yasaman مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 11 نمیشناسم گلم ولی چون کارشون سخت نیست زیاد نمیگیرن در حد ۲ تومن اینا ممنون عزیزم 🥺❤️
آشنام عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1345 خواهش پیجتم بده اگه قیمتا خوب بود بخرم منم بچگانه دارم عزیزم چک کن koodak_shop_liliزنانه هم دارم تو هایلات ها گذاشتم ❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاککودک و زنانه قیمت مناسب 💙
sa_yasaman مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 11 خواهش پیجتم بده اگه قیمتا خوب بود بخرم @tellaro.shopممنون بابت حمایتت❤️
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1860 منم انلاین شاپ دارم لباس خونگی زنونه منم پیجم رشد نداره میخوام به بلاگرای شهرمون تبلیغ بدم واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍
sa_yasaman مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 11 منم انلاین شاپ دارم لباس خونگی زنونه منم پیجم رشد نداره میخوام به بلاگرای شهرمون تبلیغ بدم من به چندتا بلاگرای شهر خودم تبلیغ دادم شما از کدوم شهرین میشه اگه نتیجه داد واستون معرفی کنین منم تبلیغ بدم
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1860 من به چندتا بلاگرای شهر خودم تبلیغ دادم شما از کدوم شهرین میشه اگه نتیجه داد واستون معرفی کنین منم ت ... ابجیم برای کار خودش تبلیغ داد زیاد خوب نبود میگن فعالیت تو روبیکا زودتر میگیره کانال بزنی و تبادل کنی بازم نمیدونم واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍
sa_yasaman مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 11 ابجیم برای کار خودش تبلیغ داد زیاد خوب نبود میگن فعالیت تو روبیکا زودتر میگیره کانال بزنی و تبادل کن ... من کانال ایتاهم دارم حتی تو باسلام غرفه دارم تو دیوار اگهی میذارم ولی بازم انچنان فروشی ندارم
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1860 من کانال ایتاهم دارم حتی تو باسلام غرفه دارم تو دیوار اگهی میذارم ولی بازم انچنان فروشی ندارم ریلز زیاد بذار ،ایدیت بده بهت پیام بدم باهم بریم جلو واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍