2777
2789
عنوان

آنلاین شاپ

130 بازدید | 15 پست

بچه ها من نزدیک یه ساله انلاین شاپ زدم انلاین شاپ پوشاک زنانه خیلی کارا کردم ولی پیجم بالا نمیاد فروش ندارم با این که قیمتام تقریبا رو قیمت خرید خودمه 

دلم میخواد زحمتی که کشیدم هدر نره مجبور نشم جمعش کنم به نظرتون چیکار باید بکنم به کی تبلیغ بدم!؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهش پیجتم بده اگه قیمتا خوب بود بخرم

منم بچگانه دارم عزیزم چک کن 

koodak_shop_lili

زنانه هم دارم تو هایلات ها گذاشتم 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره  مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

منم انلاین شاپ دارم لباس خونگی زنونه منم پیجم رشد نداره میخوام به بلاگرای شهرمون تبلیغ بدم 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

منم انلاین شاپ دارم لباس خونگی زنونه منم پیجم رشد نداره میخوام به بلاگرای شهرمون تبلیغ بدم

من به چندتا بلاگرای شهر خودم تبلیغ دادم شما از کدوم شهرین میشه اگه نتیجه داد واستون معرفی کنین منم تبلیغ بدم

من به چندتا بلاگرای شهر خودم تبلیغ دادم شما از کدوم شهرین میشه اگه نتیجه داد واستون معرفی کنین منم ت ...

ابجیم برای کار خودش تبلیغ داد زیاد خوب نبود 

میگن فعالیت تو روبیکا زودتر میگیره کانال بزنی و تبادل کنی بازم نمیدونم 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

ابجیم برای کار خودش تبلیغ داد زیاد خوب نبود میگن فعالیت تو روبیکا زودتر میگیره کانال بزنی و تبادل کن ...

من کانال ایتاهم دارم حتی تو باسلام غرفه دارم تو دیوار اگهی میذارم ولی بازم انچنان فروشی ندارم

من کانال ایتاهم دارم حتی تو باسلام غرفه دارم تو دیوار اگهی میذارم ولی بازم انچنان فروشی ندارم

ریلز زیاد بذار ،ایدیت بده بهت پیام بدم باهم بریم جلو