2777
2789
عنوان

باجناق دکتر

110 بازدید | 6 پست

اميدوارم خدا واسه هیچکی نخواد این روزا رو ... والا خانواده‌ی زن ما تازه با یه خونواده‌ی به‌ظاهر باکلاس آشنا شدن که پسرشون دانشجوی پزشکیه، هنوز دو بار هم ندیدنش درست‌حسابی، ولی هی می‌گن: "آخ آخ چه خونواده‌ای! چقدر تحصیل‌کرده! چقد بافرهنگ"

خب معلومه چرا این‌قدر ذوق‌مرگ شدن، چون طرف داره پزشک میشه، پدرش شرکت داره، خواهر و برادراش هر کدوم یه مدرک قاب‌شده دارن. انگار دکتر شدن الان ملاکه‌شخصیت شده، نه شعور نه معرفت، فقط مطب داشته باشی کافیه!

بعد اون روز پدرزنم برگشته تو جمع خانوادگی خودمون میگه: "انگاری معصومه از پسره خوشش اومده."

معصومه کیه؟ همون خواهرزنِ خودمون که دانشجوی پیام‌نوره، از همونایی که واحداشو با دعا پاس میکنن !

خونواده‌ی زن ما، والا از نظر تحصیلات چیزی برا رو کردن ندارن، اما از پررو بودن کم نمیارن

مادرزنم هم دیگه شورشو درآورده. هی اسم پسره رو می‌برد: "وای چه چهره‌ی مردونه‌ای داشت!"

ما گفتیم حالا که هنوز نه به داره نه به باره این ‌طوره، وای به وقتی که پسره واقعا بیاد خواستگاری، لابد واسش شیرینیِ ناپلئونی با روبان طلا می‌خرن!

حالا جالبه، میدونم باورتون نمیشه اما اولین باری که من رفتم خونه‌شون، جلوی من قرمه‌سبزی گذاشتن و یه مدل نوشابه ، ولی وقتی اینا اومدن، کباب و سالاد مخصوصو و دلسترو بریز و بپاشو ...

آخرشم رسیدیم به این جمله‌ی طلایی که:

وقتی پدر و پسر پولدار و تحصیل‌کرده باشن، خانواده‌ی زن یه‌دفعه یادشون می‌افته باید احترام بذارن!

خانومای محترم : آینه چون نقش تو بنمود راست ؛ خود شکن آینه شکستن خطاست. 

داری از حسادت میترکیا 

مشخصه

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاحالا مردی ندیدم مثل شما 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.