2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دو تا اپ بهت معرفی میکنم، آنلاین هست 

یکی اسمش دراپس هست که آموزش اولیه داره و برای بسیار مبتدی ها مناسبه ،حتی بچه ها هم میتونن ازش استفاده کنن 

و بعدی دولینگو  

بعد نصب کردن ،روزانه بهت آلارم میده که تمرین کنی

هر دو برنامه رو تنظیم کن روی مبتدی 

فوق العاده بهت کمک میکنن تا پیشرفت کنی ،بدون کلاس رفتن ...

دو تا اپ بهت معرفی میکنم، آنلاین هست یکی اسمش دراپس هست که آموزش اولیه داره و برای بسیار مبتدی ها من ...

اخه زودتر باید برسم به کلاس امسال سال اخرمه من هیچی بلد نیستم هنوز گفتم تو این دوماهه یجوری جمعش کنم تو خودت استفاده کردی از این آپا راضی بودی

اخه زودتر باید برسم به کلاس امسال سال اخرمه من هیچی بلد نیستم هنوز گفتم تو این دوماهه یجوری جمعش کنم ...

هر دو برنامه بسیار مفیدن ،چند بار خوندم و تکرار کردم 

اولی سبک تره 

اما دومی آموزش چند تا زبان داره 

هرروز بخون ،فوق‌العاده پیشرفت داری باهاش 

چند روز بخون با دولینگو ،اگه راضی بودی که عالی 

نه که دوره بخر عزیزم

دو تا اپ بهت معرفی میکنم، آنلاین هست یکی اسمش دراپس هست که آموزش اولیه داره و برای بسیار مبتدی ها من ...

زبان دیفالت دولینگو انگلیسیه

این خانم فقط با حروف الفبا اوکیه

کلا بر درس دانشگاه بدرد میخوره بلاخره ‌شما خودت با لرنیت کار کردین؟ راضی بودین

بله عزیزم 

لرنیت معروف ترین اپ ایرانی برای یادگیری زبانه

خیلی از استادای من این اپ رو معرفی کردن و از از سطح ای وان شروع میشه تا سی وان برای همه مهارت ها هم هست 

فقط باید خودت اراده داشته باشی و مطالعه مستمر داشته باشی 

نصب کن ایکونش آبی رنگه چن جلسه اش رایگانه باهاش یکم کار کن اگه اوکی بودی ادامه بده