2777
2789
عنوان

نفرت از مادر

109 بازدید | 14 پست

خیلی اذیتم کرد تو مجردی خییلییی..کتک میزد.حرفای زشششششت میرد.همش میگفت رابطه از پشت داری.بسیار شکاک بود.ازش متنفرم..حالا من یه بچه درسخون که سرکارم میرفتم و خرج خونه رو میدادم.همیشه سرم پایین بود.الان محتاجم شده داره زمینگیر میشه و من ازش نفرررت دارم.میلیارد هم بده نمیتونم ببخشمش.شما بودین چکار میکردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم نمی بخشیدم. همین بخشش ها بوده که این ها رو وقیح کرده و تو دلشون میگن بالاخره که آخرش مجبورن ...

اگه بدونی با من چه ها کرده.حق غذا نداشتم.غذا خوردن رو بسیعر بد میدونست مثل رابطه جنسی.میگفت برای چی غذا میخوری میخوای خودتو واسه مردا چاق کنی؟من پوست استخون بودم یه دختر ۳۰ساله.الان جیییغ میزنه میگه گشنمه برام غذا بیار

نمیدونم، سخته ولی اگه تونستی ببخش به خاطر دل خودت، بهش در حد توان برس، می‌دونم سخته و آدم نمیتونه فراموش کنه بدی ها رو، ولی ببخشی خدا هم تو زندگیت جبران می‌کنه مطمئن باش، اگر هم نتونستی ببخشی به این فکر کن که بهت نیاز داره کمکش کن

ببین 

حق داری، خیلی هم حق داری 

ولی من یه چیزی با تمام وجود درک کردم 

بخشیدن روحت رو آروم می‌کنه ، انگار سبک شده باشی 

خیلی سخته ولی مثل در اومدن پروانه از پیله هست خیلی سخته ولی رها میشی 

این لطف رو به خودت بکن 

از امام زمان عج کمک بگیر که بتونی بخاطر خودت هم شده ببخشیش

در مورد شرایط الانش هم 

وظیفه ما نیکی به پدر و مادر حتی اگر کافر یا ظالم باشن

ازش مراقبت کن و مطمئن باش اونی که باید ببینه میبینه و اجر زحمت ها رو چندین برابر بهت میده 

بله

پس اصلن دیگه لازم نیست زیاد باهاش بری و بیای در حد یک ماه یه بار یه ساعت الکی اعصابتو خورد نکن نه کامل ببر نه برو بیا که توقع کنه مادر شما  خیلی اذیت کرده ولی خوب چاره چیه نمی شه کلن باهاش کات کنی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792