2777
2789
عنوان

منم دلم میخواد.‌..

220 بازدید | 12 پست

بچه ها میخوام باهاتون درددل کنم

من شاغلم ماهی ۲ میگیرم

شوهر م هم ماهی ۲ میگیره

هر دومون فوق لیسانسم

دلم خیلی چیزا میخواد اما چون میخوایم خونه بخریم باید هی صرفجویی کنم

تازه اگرم بخوام بازم در اون حد وسعمون نیست که...

بعضیا خیلی خوشبختم واقعا از این لحاظ

سر کار نمیرن شوهراشون چه پولهایی براشون خرج میکنن

مثلا خواهر شوهرم

شوهرش دکتره 

خودشم لیسانس

تنبل هیچ کاریم نمیکنه

خوشکل هم نیست والا

شوهرش انقدر مایه داره 

بهترین خونه ماشین هر چی بخواد میخره

انقدر تپل حال نداره پنج دقیقه ورزش کنه الان یه آیفون ایکس خریده سانتافه خریده..

بعد من با این همه استعداد روزی ۹ ساعت کار میکنم .... اینم زندگیم

بخدا ناشکر نیستم عاشق شوهر من با ۱۰۰ تا ماشین و ویلا عوضش نمیکنم اما دلم گاهی میگیره

چرا اینجوریه اخه

میدونم الان یه عده میگن ناشکر نباش و ...

بخدا نیستم

خواستم درددل کنم

the look in your flirty eyes still makes me feel like the most beautiful girl alive

خدا بزرگه ان شاالله شما هم صاحب بهترین ها میشید 

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم عروسمان همه همه چی داره همش هم میناله، ما با سختی .

ولی من قبول کردم زندگی همینه خداروشکر کن سخته ولی خونه بخری کلی جلو می افتی مهم اینه که با همسرت در آرامش باشی سعی کن مقایسه نکنی و لذت ببری

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

چندین کاربر همین جا دیدم شوهرشون دکتری داشت اما بیکار بودن. سعی کن از چیزای کوچیک لذت ببری. خوشبختی احساس همین خوشی های کوچیکه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض