2777
2789

یعنی زن داداشم جوری هست که خدا میدونه اگه دارم حرف میزنم نگاه گوشواره م میکنه که بعد از بدبختی زیاد تونستم بخرم اونم خیییلی سبکه. نگاشون کرد گفت وای گوشواره خریدی؟ دخترام ندارن.دختراش هفت سالشونه من 27 من همسنشون بودم فقط دوتا دست لباس داشتم.خداشاهده روز دوم کاریم رفت به همه گفت کار میکنه به همه زنگ زده.همش بامن در رقابته.اون چهل و سه سالشه.به همه زنای همسایه گفته زنای همسایه میگن بهتر از دخترمونه که شوهرش،دادیم و من زندگیم جهنمه توروخدا بگید چیکارکنم به حدی رسیده که دارم از شغلم استعفا میدم

همش اسپند دود کن

و سوره فلق و ناس زیاد بخون(کلا چهارقل زیاد بخون)

و ان یکاد بخون و همرات داشته باش

هروقت ازت تعریف کرد و چیزی گفت سریع تو دلت چندبار ماشاالله و لاحول و لا قوه الا بالله و علی العظیم بخون سه بار بهتره

هرز امام جواد اصل روی پوست آهو نوشته شده باشه تهیه کن از یه جای معتبر ببند به گردن یا بازوت

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاجایی که ممکنه سعی کن اخبارت بهش نرسه ‌ . میدونم سخته چون نسبتش نزدیکه ولی بازم سعی کن . 

اگر اهل نمازی سعی کن دائم پاک باشی و غسل گردنت نمونه . حرز کامل امام جواد تهیه کن و نمازشو بخون تا مال خودت بشه و دائم همراهت باشه . 

دعای جوشن صغیر به اب بخون از اون اب بخور و اگر خونه یا اتاق مستقل داری چند قطره چهار گوشه اتاق یا خونه ات بریز . 

حدیث کسا روزانه بخون یا پلی کن توی اتاقت 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

خیلی تو هم زندگی میکنین اخه به همسایه چه ربطی داره !!!! اینجور وقتا جریان انرژی منفی هم زیاد میشه 

یکم زندگیتو بسته تر کن و به نیازمندها هم کمک کن حتی شده ریزریز

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟