2777
2789
عنوان

از بارداری شدیداً میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 27 پست
آخه هفت ماهه ازدواج کردم.الان درسم تموم نشده.خیلی کارا نکردم

خب وقتی اینجوری هستی و دلت بچه نمی‌خواست باید قرص میخوردی یا کاندوم 

در هر صورت مبارکه اون بچه او وجودت داره شکل میگیره بهش عشق بده و به روز های خوب فکر کن

کاربری دست دو نفر هست ....خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اصن تو شوکم.شما هم تازه شدی؟چند سالته

من تازه سه ماهمه 24سالمه  منم نمیخواستم کلی برنامه دیگه داشتم وقتی جواب ش مثبت شد چند روز توشک بودم همین الان هم بعضی وقتا که خیلی اذیت میشم  گریه میکنم ولی یکم باهاش کنار اومدم 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تازه سه ماهمه 24سالمه منم نمیخواستم کلی برنامه دیگه داشتم وقتی جواب ش مثبت شد چند روز توشک بودم ...

بسلامتی.دقیقا منم اینجوریم.حس میکنم اصلا حالم خوب نمیشه اصن یه زایمان فک میکنم سکته میکنم

بسلامتی.دقیقا منم اینجوریم.حس میکنم اصلا حالم خوب نمیشه اصن یه زایمان فک میکنم سکته میکنم

منم همینطوری ام من از زایمان نمیترسم ولی بچه داری خیلی سخته این چند ماه هم همش ویار دارم خیلی اذیت شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سونوهاشو انجام دادی؟هزینه هاشون چطوره

یه سونو هشت هفته هس واسه تشکیل قلب  من بیمارستان رفتم هزینش خیلی نشد سونو انتی هم سه روز دیگه نوبت دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40