2777
2789
عنوان

من چراانقدربی احساس شدم

147 بازدید | 21 پست

موقع عروسیم انقدرهمه دخالت کردن باعث شدن اصلاذوق نداشتم موقع زایمانم انقدرمادرشوهرفضولم اذیت کردخوشحال نبودم ازمادرشدنم الان هم باکلی سختی تونستیم خونه بخریم ازخونواده شوهرم جدابشیم به جای اینکه خوشحال بشم ناراحتم انگارحسم کشته شده به قول شوهرم نه بامسافرت نه جشن وشادی نه خریدباهیچی حالم خوب نیست به هیچی ذوق نمیکنم هیچی خوشحالم نمیکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن به خودت تلقین کنی که خوشحالی 

انقدر تلیقین کن که واقعاً خوشحال بشی

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
کاش بشه

تلاشتو بکن 

تراپی رفتی تاحالا؟

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
سعی میکنم امانمیشه

بازم سعی کن به خاطر خودت فقط به نکات مثبت زندگیت فقط فکر کن کار نشد نداره....به خاطر سلامتی روح و جسمت،هیچی ارزش ناراحت بودن شما رو نداره .خشم و‌عصبانیتت از خانواده‌ شوهرت دلیلی نداره که شما خودت عذاب بدی .بسپار به‌خدا کارهای اونا هم از سرنا‌آگاهی بوده .به جای اونا استغفار کن و طلب بخشش از خدا 

بازم سعی کن به خاطر خودت فقط به نکات مثبت زندگیت فقط فکر کن کار نشد نداره....به خاطر سلامتی روح و جس ...

هردفعه میگم ازاین به بعداجازه نمیدم هیچی ناراحتم کنه چندروزحالم خوبه دوباره یه اتفاقی میافته برمیگردم به گذشته

ی مدت زیر نظر روانشناس باش

بهت تمرین میده چطور استرس و احساساتتو کنترل کنی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

هردفعه میگم ازاین به بعداجازه نمیدم هیچی ناراحتم کنه چندروزحالم خوبه دوباره یه اتفاقی میافته برمیگرد ...

اتفاقات جدید رو به گذشته دیگه ربط نده سعی کن مهارت گذشت و حل مشکل  و زندگی در حال رو یاد بگیری ،این جوری مشکل روحی و جسمی میگیری خدا نکرده .مثلاً قند خون که خیلی هم بده یا افسردگی حاد و.....

تلاشتو بکن تراپی رفتی تاحالا؟

آره رفتم گفت اطرافیان باعث شدن اعتمادبه نفستوازدست دادی حال روحیت خوب نیست یه سری کارهاگفت انجام بدم اماهیچ کدام تاثیری نداشتن

ی مدت زیر نظر روانشناس باشبهت تمرین میده چطور استرس و احساساتتو کنترل کنی

رفتم برگشته به من میگه برودرست روادامه بده استخدام شو گفتم استخدام بشم مشکلاتم حل میشه