2777
2789

متوسط رو به عالی بنظرم

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دهمی؟

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

معدل خوبیه نگرانش نباش

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

بله ورودی یازده

خیلی خوبه

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

معلما در حد نهایی داده بودن مخصوصااا زیست بدون کوچکترین رفع اشکالی

معدلت خیلی خوبه افرین 

مطمئنا سال ها دیگه تلاشت رو بیشتر کنی عالی تر هم میشی وقتی همچین معدلی ککسب کردی

برات آرزوی موفقت دارم

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

بستگی به مدرسه و سطح سوال داره 

من خودم ورودی دهم بودم معدلم ۱۹/۶۵بود باز کسایی بودن که از من بیشتر شدن 

تو تجربی رقابت زیاده باید برای بالا نوزده تلاش کنی نهایی یازدهم اگه نمرات در همین حد بمونه کم‌میشی 

اَز مَن،مَنیٔ مآند کِه دیگَر شُوق هیچ نَدآ

بستگی به مدرسه و سطح سوال داره من خودم ورودی دهم بودم معدلم ۱۹/۶۵بود باز کسایی بودن که از من بیشتر ش ...

قبل دبیرستان که هرسال معدلم بیست بود😂

اینا نمره ی سال دهم منه

مدرسه م هیئت امناییه و طبیعتا سوالا هم سخته

قبل دبیرستان که هرسال معدلم بیست بود😂اینا نمره ی سال دهم منهمدرسه م هیئت امناییه و طبیعتا سوالا هم ...

معدلم نهم که مهم نبست همه چرته

اَز مَن،مَنیٔ مآند کِه دیگَر شُوق هیچ نَدآ