2777
2789
درسته منم دلم به همین خوشه که عاشق اونا نبوده .. حتی اگر پیامای عاشقانه بهشون داده باشه با خودم میگم ...

اوج خیانت مردا تویه سن ۴۰ تا ۵۰ ساله چون گرفتار بحران میانسالی میشن سعی میکنن همه چیزشون رو جوان پسند کنن به خودشون میرسن لباسای رنگی میپوشن. میدونی مردا کی نابود میشن؟ وقتی که واقعا نادیده گرفته بشن وقتی نشون بدی که آقا بود و نبودت دیگه برای من مهم نیست برو با صد نفر بگرد من زندگیم رو بدون تو هم ادامه میدم کلا بیخیالش شو چکش نکن بزار برای خودش باشه به قول مادرم همیشه میگفت اصلا مهم نیست پدرتون کجاست بزار با هزار نفر باشه شب برمیگرده خونه، مطمئن باش از اونجاشم چیزی کم نمیشه😅 به خودت و زیبایت و اندامت برس یه هنر یاد بگیر فکر کن شوهرت مرده و بیوه شدی به زندگیت ادامه بده. قرار نیست شوهرت رو ببخشی فقط باید سکوت کنی و نبش قبر نکنی مگر اینکه خودت بخوای طلاق بگیری. متاسفانه حرفام تلخه ولی حقیقته

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من وکیلم انقدر این موارد رو دیدم که نگو انقدر خانم میاد که میگه شوهرم خیانت کرده میخوام طلاق بگیرم ب ...

خوبه دیگه مردا راحت به خاطر تخلیه روحی و روانیشون هرزگی کنن این دیگه چه جور توجیهی بود؟

بره با این و اون بخوابه که  حس جوانی کنن؟ صدسال سیاه میخوائیم نکنن

پس زنها چیکار کنن تخلیه روحی و روانی شن؟

لابد تشکر کنن، دخالت نکنن، برای هرزگی شوهرشون بگن برو خودتو تخلیه جنس و روحی و روانی کن حس جوانی بهت دست بده.

خودت راضی شوهرت بره هرزگی کنه حس جوانی بهش دست بده تخلیه روحی و روانی بشه بخاطر اینکه خودشو آروم کنه؟

بنظرمن مثل این میمونه که رگ پات زدن 

تا ذره ذره اب بشی 

هیچ کاریم نمی تونی کنی 

حتی نه دادگاه هست نه قانون 

انقدر اثباتش سخت گذاشتن

متاسفانه زن هیچ حقی نداره 

خیانت هم ببینی باز باید التماس مرد کنی که طلاقت بده 

بسازی هم که ذره ذره اب میشی

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

تو خانواده ، خیانت بسیار دیدیم، چه از جانب مرد و چه از جانب زن..از زندایی هام خیلی برنامه ریزی شده با کسی بود ، و با گرفتن مهریه سریع رفت و با کس دیگه ازدواج کرد، از فامیل های درجه یک تو خونه با زن دیگه حرف میزنه و میگه عاشق یه زن دیگه شده، خیلی علنی با زن ها در ارتباط هست، خونه به اسم خانم خونه هست اما چون حقوق بگیر نیست، از جدایی می ترسه، البته دختران دم بخت هم داشت، نگران جهاز و ..بود، به هر حال من بعد از سالها تجربه و دیدن این مسائل تو اقوام دور و نزدیک به این نتیجه رسیدم که طلاق تو حرف خیلی ساده ست، برای کسانی که بچه دارن و خونه زندگی طلاق به مراتب سخت تر هست..بهترین راه برای خانم ها این هست که دائم در حال به روز کردن خودشون باشن، صاحب شغل باشن، حتماااا عاشقانه زندگی کنن، اما جوری نباشه که فکر کنن این زندگی ابدی هست، باید خودمون رو برای تجربه های تلخ آماده کنیم🥲

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
ندیدم اما اینجا دیدم طرف میگه با مرگ برابره💔

از مرگ بدتره... کسیکه میمیره راحت میشه ولی کسیکه خیانت میبینه بارها میمیره 😑 خیلی بده خیلی. خدا سزای آدم خیانتکارو بده 

خدایا ایران قشنگمون رو از شر احمقها رها کن 🙏🏻🩵