2777
2789
عنوان

فک جلو

133 بازدید | 20 پست

سلام شب تون بخیر 

میشه بگین اگه فک بالا یا مقداری جلو باشه چیکار باید کرد ؟ با ارتودنسی درست میشه یا عمل ؟ 

اینم بگم که موقع خندیدن دندونا حالتش بده و مشخصه فک بالا جلوعه در حالت عادی خیلی ضایع نیست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارتودنسی در هر صورت حتی اگر بخوای عملم کنی باید انجام شه 

اول فکر عملو از کلت بنداز بیرون برو ارتودنسی کن چون دوتا دندون از بالات میکشن دندونا میره عقب 

با ارتو حل میشه اصلا خودتو نگران نکن 

منم خودم مشکل شمارو داشتم اصلا هم همچین ژنتیکی تو خانوادمون نبود ولی مامانم میگه چون همش دست و پستونک تا ۴ سالگی تو دهنت بود اینجور شد

آها خیلی ممنونم ،‌ پس اول ببرم پیش متخصص ارتودنسی درسته؟آره شنیدم خیلی خیلی سخته

به حرف دندون پزشکم گوش نکن من رفتم دندونپزشکه برگشت به مامانم گفت خانم من اصلا اینو ارتو نمیکنم این عمل میخواد 

رفتم پیش دندون پزشک دیگه درست کردم سع سال موند الان دندونام عالیهههه عالی قشنگ تغیات مشهوده

ارتودنسی در هر صورت حتی اگر بخوای عملم کنی باید انجام شه اول فکر عملو از کلت بنداز بیرون برو ارتودنس ...

اها خیلی ممنونم ازتون

وای نه خیلی از عملش میترسم 

نه ما کلا ژنتیکیه متاسفانه و از طرف خانواده پدری فکاشون همه تنگه و جلو یا مقداری 

به حرف دندون پزشکم گوش نکن من رفتم دندونپزشکه برگشت به مامانم گفت خانم من اصلا اینو ارتو نمیکنم این ...

خب خدا رو صد هزار مرتبه شکر واقعا 

من خیلی سر این موضوع اذیتم بقیه میگن جلو هست اما مشخص و ضایع نیست اما خودم خیلی اذیتم از بابتش و حس میکنم خیلی قیافمو زشت و بد کرده 

فقط ببخشید یه سوال شما فک تون جلو بود و درست شد با ارتو درسته ؟؟؟

اها خیلی ممنونم ازتونوای نه خیلی از عملش میترسم نه ما کلا ژنتیکیه متاسفانه و از طرف خانواده پدری فکا ...

نگران نباش مطمئنم با ارتودنسی کارت راه میفته 

یادش بخیر منم یه موقعی شرایط تو رو داشتم با مامانم دعوا کردم شدید ، میگفتم با ارتودنسی درست نمیشه باید عملم کنید ، ایناام وضعیتشو نداشتن چقدر غصه خوردن 

الان که هر کی میبینه تعریف میکنه از دندونام مامانم میگه یادته چقدر غصع دادی منو اون شب

خب خدا رو صد هزار مرتبه شکر واقعا من خیلی سر این موضوع اذیتم بقیه میگن جلو هست اما مشخص و ضایع نیست ...

منم همهههه بلااستثنا بهم میگفتن اما الان واقعااا دندونام عالی شده

ارتودنسیت تموم شه قیافه و فرم لباتم از این رو به اون رو میشه 

اینی که میگی در حالت عادی ضایع نیست با خندیدن دندونا و فک بالا بیرون میفته دقیقن مثل شرایط منه نگران نباش با ارتودنسی حله

نگران نباش مطمئنم با ارتودنسی کارت راه میفته یادش بخیر منم یه موقعی شرایط تو رو داشتم با مامانم دعوا ...

وای منم الان وضعیتم خیلی خیلی خیلی شبیه شماس 🥲

ای خدایا عزیزدلم 🫠

بازم خدا رو صد هزار مرتبه شکر واقعا خداروشکر خوشحالم که الان راضی هستین😍