2777
2789

من چله بری کردم اما منظورتو متوجه نشدم

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما چجوری چله بری کردید؟

من دوتا بچه از دست دادم بی دلیل،یه کسی رو معرفی کردن رفتم پیشش گفت چله داری،دعا اینا داد،چله بر شدم،بعدش باردار شدم سقط شد،دو ماه بعدش دوباره بار دار شدم،الان دوتا بچه دارم

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
اها نه عزیزم من آب چله ی زنی ک زایمان کرده رو میگم

آهان اینم انجام دادم واقعی نیست به نظرم،اگه چله داشته باشی باید با دعا که چهل روز می‌بندی به باروت چله بر بشی.

چی بود دعاش؟

باید بری پیشه یه دعانویس سر کتاب باز کنه اگه چله داشته باشی بهت میگه،بعد یه نخ هفت رنگه ابریشمی رو دعا میخونه گره میزنه بهت میده بعد یه دعا هم مینویسه تو کاغذ که باید چهل روز به بازوت ببندی،نمیدونم‌ دعاش چی بود