2789
عنوان

غلظت خون

1334 بازدید | 16 پست

سلام کسی غلظت خون داشته؟؟؟چه علایمی داشته؟؟؟من علایمی ندارم فقط کمی گاهی خواب الودم ازونه؟؟😢😢😢اخه تو اخرین ازمایش خونم هماتوکریتم توی رنج طبیعی بودش😢😢

سلام عزیزم.من تو بارداری داشتم ولی علامت خاصی نداشت.دکتر بهم آمپول داده بود هر روز میزدم از اول حامل ...

تو ازمایش خونتون مشخص شده بود؟؟؟اسمش چی بود تو ازمایش خون؟؟؟که دکتر فهمید؟؟اخه من دکترم گفت نرماله همه چیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من یه بار سقط داشتم که علتش غلظت خون تو اوایل بارداری بود.دفه دوم که باردار شدم هفته های اول آزمایش دادم دکتر کفت که غلظت خون دارم و از همون اول تا ماه پنجم آمپول هپارین میزدم.اسمش نمیدونم چی بود ولی تو آزمایش مشخص میشه دیگه مثل کم خونی

آسپرین و میخوردم ولی اضافه بر اون یه آمپول بود به اسم هپارین که هر روز باید میزدم و بعد از پنج ماه که آزمایش دادم دکتر گفت که خوب شده و دیکه نزدم ولی آسپرین و یادم نیست تا کی میخوردم

غلطت خون مگه باعث سقط ميشه؟من آزمايش قبل از بارداري دادم،هموگلوبينم چهارده بود،دكتر گفت غلطت خون داري ولي نگفت كه كارِ خاصي نكنم

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎
واقعا؟؟؟پس من لکه بینی نداشتم تو بارداریم ینی غلظت خونم ندارم دیگه؟؟؟

دکترت نگفت واسه چی داده؟ احتمالا به رنجش نزدیک بوده

تیکر بارداری نیست..واسه رسیدن به ارزوهامه میشه یه صلوات مهمونم کنید😘😘😘😘