2777
2789
عنوان

عفونت ادراری

81 بازدید | 13 پست

هر دوسه ماهی یکبار مبتلا میشم بهداشتم خیلی رعایت میکنم هر روز هم کمتراز ۸تا لیوان آب نمیخورم

بنظرتون برای درمان پیش دکتر ماما که کارشناسی عفونت داره برم ؟ دکترم هسته یا برم پیش دکتر مجاری ادراری 

دارویی هست که دیگه کلا عفونت ادراری نگیرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

علایمت چیه عزیزم من بارداری داشتن الان ازمایش ندادم دیگه

سوزش و درد و فشار مجاری ادراری

موقعی هم ک عفونت ندارم و میرم بیرون و جایی برای گردش تو خونه نیستم سوزش دارم سونوگرافی دادم مثانم عفونت نداره سنگ کلیه هم ندارم مشکل از مجاری ادراریمه رفتم پیش ی دکتر زنان زایمان معروف گفت مال عصب مثانت هسته باید بری پیش دکتر مجاری ادراری ک من نرفتم

با دکتر متخصص عفونی مشورت کن

متخصص عفونتی تخصص بیشتر داره نسبت به مجاری ادراری؟؟

شکا رفتین خوب شدین؟

من دیگه خسته شدم الان یکساله حتی داروهای گیاهی خوردم خوب میشم باز برمیگرده

متخصص عفونتی تخصص بیشتر داره نسبت به مجاری ادراری؟؟شکا رفتین خوب شدین؟من دیگه خسته شدم الان یکساله ح ...

اره تخصصشون تو عفونت ها عالی هست 

من یه سال درگیر عفونت بودم ده تا متخصص متوجه نشدن

اخرم خودم کشف کردم که مشکل عفونی هست وگرنه پزشکای دیگه میگفتن که نه خانم خیالاتی شدی فکر کن میخواستم بیهوش بشم انگار عفونت داشت میزد به خونم میگفتن خانم پنیک داری

چند بار تا حالا سر عفونت لگن دکتر عفونی نجاتم داده 

اونا قشنگ بلدن چه جوری دارو بدن که از ریشه حل بشه 

الانم واسه مشکلم گفته بعد دو هفته دارو خوردی خبر بده که اگه بازم مشکلی بود بفرستمت تصویر برداری ببینیم ماجرا چیه 

کلا تو عفونتهای زنان و عفونت های بزرگ و سینوزیت و هر چی بگی واردن متخصص های عفونی 

منم این سری انلاین ویزیت شدم چون انقدر چند ماه بود درگیر دکتر و تصویر برداری بودم و حالم بد بود دیگه باور کن نمیتونستم پاشم برم مطب دکتر انلاین کارمو راه انداخت دکتر

فکر کن چندین میلیون خرج کردم که پزشکا میگفتن بیماری خودایمنی گرفتی اخرم یه عفونت مسخره بود که داشت منو میکشت 

اره تخصصشون تو عفونت ها عالی هست من یه سال درگیر عفونت بودم ده تا متخصص متوجه نشدناخرم خودم کشف کردم ...

واقعا ممنونم از راهنماییت انشاالله همیشه خوب باشید

تصویر برداری از داخل مثانه؟😑

منم این سری انلاین ویزیت شدم چون انقدر چند ماه بود درگیر دکتر و تصویر برداری بودم و حالم بد بود دیگه ...

خداروشکر که خوب شدین

منم الان یکساله درگیرم خسته شدم اولش رفتم پیش دکتر خودم دارو داد خوب شدم دوباره بعداز دوماه برگشت رفتم پیش دکتر مجاری ادرتری دیدم باز مثل دکتر خودم دارو داده رفتم دارو محلی و جوشوندنی خوردم تا ۳ ۴ ماه خوب بودم دوباره عفونت موقعی هم ک سالمم باید سوزش رو داشته باشم انگار مجاری ادراریم حساس شده این حالتیه

واقعا ممنونم از راهنماییت انشاالله همیشه خوب باشیدتصویر برداری از داخل مثانه؟😑

نه احتمالا ام ار ای برای لگن میده

گفت ممکنه یه ابسه عفونی داشته باشی که جراحی بخواد 

مشکل شما که فکر نکنم به تصویربرداری و اینا برسه ولی احتمالا بهت ازمایش ادرار و خون بده که التهاب و گلبول سفید و اینارو چک کنه 

ولی یه دفعه دیگه هم باز یه عفونتی تو لگنم بود بهت بگم ده مدل انتی بیوتیک استفاده کردم خوب نشدم دکترم به اشتباه فکر میکردن که عفونت ادراری هست دیگه دکتر زنان هر کاری بگی کردم

بعد دکتر کلیه و اینا گفت باید بیای بیمارستان یه تستی بگیرم از مثانه منم تو اینترنت دیدم خیلی تست بدی بود که یه مرد بخواد  واسه خانم انجام بده

البته اگه نیاز بود میرفتم جایی که خانم باشه 

خلاصه سرتو درد نیارم اخر خودم یه قرص پروبیوتیک خوردم دردم خوب شد

یادت باشه هم واسه خودت هم خانمای اطرافت دکترای زنان میگن اگه انتی بیوتیک استفاده کردین حتما در کنارش پروبیوتیک زنان هم بخورین یا شیافشو مصرف کنین که قارچ نگیرین

دخترخاله من چند ماه واسه دندونش انتی بیوتیک مصرف کرد و خلاصه مشکل و اینا رفت دکتر زنان گفت خانم قارچ هست به خاطر انتی بیوتیکا که مصرف کردی

بایوفم و لاکتوفم داروهای خوبی هستن 

نه احتمالا ام ار ای برای لگن میدهگفت ممکنه یه ابسه عفونی داشته باشی که جراحی بخواد مشکل شما که فکر ن ...

ای وای چقد اذیت شدین علائمتون چی بوده

اها باشه عزیزم ممنونم ازت دعا کن من برم پیش دکتر عفونی خوب بشم خلاص شم از این ماجرا و اینکه باردارنباشم😞