2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم چرا همه قبل موعد میزنن؟؟رو پتکت خچدش که نوشته سه تا پنج روز یا هفت روز بعدش

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
میگم چرا همه قبل موعد میزنن؟؟رو پتکت خچدش که نوشته سه تا پنج روز یا هفت روز بعدش

رو پاکت بی بی چک من نوشته بود یک هفته بعد از نزدیکی جواب میده ،من امروز بعد ۱۰ روز زدم منفی بود ☹️

پخخخخخخخخخخ 👻👻👻

دوستان عزیز اخه چرا خودتون عذاب میدید من ک تا حالا بی بی چک خریدم روش نوشته یک هفته بعد موعد...اصلا رو قبل موعد حساب نکنید دکترا هم میگن وقتی موعدتون رد شد پریود نشدید برید ازمایش یا ب ما مراجعه کنید...این بی بی هم شده وسیله سلب اسایش...عزیزم انشالله بارداری توکل کن ب خدا منم این ماه پریود شدم ولی خدا بخاد بلاخره ی روزی ما هم مامان مبشیم

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
دوستان عزیز اخه چرا خودتون عذاب میدید من ک تا حالا بی بی چک خریدم روش نوشته یک هفته بعد موعد...اصلا ...

انشاالله ...آاامممممین❤

ارزوم اینه ک هیچ زنی انتظار و دغدغه باردار شدن نداشته باشه

چون خودم ماه پانزدهم اقدامم باردار شدم و کاملا درک میکنم ک چ انتظار زجرآوریه ...

انشاالله ...آاامممممین❤  ارزوم اینه ک هیچ زنی انتظار و دغدغه باردار شدن نداشته باشه چون خو ...

خدا رو شکر الان بارداری.انشالله نی نی ت صحیح و سالم بیاد بغلت❤

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد