2777
2789
عنوان

نامزد بیشعور خواهرم

691 بازدید | 39 پست

خواهرم مدتی با یه پسر آشنا بودن  

البته اون پسر ما میشناسیم دورآدور خانواده خوبی هستن 

ولی باور کنید شخصیت ربطی به خانواده نداره 

این با اینکه پدر عالی داره ولی خودش به شدت لاشی هست 

خواهرم یه مبلغی پول بهش قرض داد چند روز پیش یه بحثی بینشون پیش اومد پسر دائم عصبیه 

هیچ محبتی نمیکرد به خواهرم برعکس خواهر من به شدت مهربانو صبوره 

درواقع خواهرمو معطل کرده بود منم چند بار بهش گفتم میدونم بهش وابسته ای ولی این داره وقت تو رو میگیره جز سو استفاده هم چیزی توش نیست خلاصه خواهرم گفت که نه و من باید باهاش ادامه بدم چون دوستش دارم و … 

من دیشب نه به قصد فضولی گوشی خواهرم دستم بود یهو پیامشو دیدم که با لحن خیلی بد به خواهرم گفته بود به گوشیم تماس بگیری یا پیام بدی ابروتو میبرم و … 

پولتم هر موقع دستم بیاد بهت پس بدم 

شما باشید چه واکنشی دارید؟ 

دیدم امروز خواهرم تو لک هست و ناراحته 

میدونم خودشم خسته شده 

میخوام باهاش صحبت کنم 

ولی نمی‌دونم چی بگم چی درست تر هست ؟ 

در رابطه با پس گرفتن پولش 

اخه خواهرم بهش گفته بود تا آخر مرداد پس بده؟ 

شما باشید چه پیشنهادی میدین ؟ 

بااجازه اسی 

چله داریم حاجت دارا عزیزان بیایید

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکنه از خواهرت آتو داره؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)