2777
2789
آره من تجربش کردمفک کنم طب سنتی بلده جابندازه اگه کسیپیدا نکردی یزن کلیپشو ببن خودت جابنداز

شما علائم خاصی داشتید؟ من از یکسال و نیم پیش یسری وسایل خیلی سنگین توی خونه جابجا کردم حالم بد شده، به هرکسی میگم باور نمیکنه ولی مطمئنم ناف افتاده.

شما کجا براتون جا انداختن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مدعی زیاده خصوصا در افراد مسن!! در منطقه خودتون بیشتر پرس‌وجو کنید و دنبال آدم ماهر باشید...

اصلا نمیدونم پیش کی برم براش! به هرکسی میگم میگه اصلا همچین چیزی نیست ولی خودم دقیقا حس میکنم ناف افتاده یعنی حتی حس میکنم به سمت چپ شکمم متمایلتر شده و دیگه سرجاش

شما علائم خاصی داشتید؟ من از یکسال و نیم پیش یسری وسایل خیلی سنگین توی خونه جابجا کردم حالم بد شده، ...

سرگیجه داشتم چشام سیاهی میرفت شکمم قارو قورمیکر غذامیخوردم دلدرد میشدم اسهال میشدم 

سرگیجه داشتم چشام سیاهی میرفت شکمم قارو قورمیکر غذامیخوردم دلدرد میشدم اسهال میشدم

دقیقا منم همینم! بی اشتهایی گرفتم اسهال شدم کل آزمایش‌ها سونو سالم! تازه الان یک مدت من که اصلا یبوست نبودم یبوست دارم هیچ راهی هم خوب نمیشه! 

شما علائم خاصی داشتید؟ من از یکسال و نیم پیش یسری وسایل خیلی سنگین توی خونه جابجا کردم حالم بد شده، ...

من چندین بار دکتر رفتم ولی خوب نشدم حتی یکیش قرص اعصاب داد بهم داغونم کردن تو چند ماه آخرش خودم فهمیدم نافم دررفته همسایگیمون پیرزن هست اون جاانداخت

من چندین بار دکتر رفتم ولی خوب نشدم حتی یکیش قرص اعصاب داد بهم داغونم کردن تو چند ماه آخرش خودم فهمی ...

منم کلی دکتر رفتم آخرشم هیچی به هیچی دیگه امشب واقعا تصمیم گرفتم حرف خودمو باور کنم که ناف افتاده! خوشبحالت همسایه جا انداخته برات! منم باید از هرکسی میرسه بپرسم. دعاکن یکی پیدا بشه به دادم برسه

دقیقا منم همینم! بی اشتهایی گرفتم اسهال شدم کل آزمایش‌ها سونو سالم! تازه الان یک مدت من که اصلا یبوس ...

تا الان جاش عفونت کرده ازالان شروع کن آنتی بیوتیک بخور تا عفونتش خوب بشه وقتی جاانداختی دوباره در نره واسه یبوستت هم پودرپیدرولاکس اسنفاده کن

منم کلی دکتر رفتم آخرشم هیچی به هیچی دیگه امشب واقعا تصمیم گرفتم حرف خودمو باور کنم که ناف افتاده! خ ...

باشه عزیزم طب سنتی پیداکن برو جابندازن بعضی پیر زناهم بلدن خودت کلیپاشو ببین خیلی سخت نیست

اصلا نمیدونم پیش کی برم براش! به هرکسی میگم میگه اصلا همچین چیزی نیست ولی خودم دقیقا حس میکنم ناف اف ...

میدونی پزشک سر در نمیاره، علایم شایع روهم کاربر دیگه‌ایی اشاره کردن،

پیش‌تر عرض کردم معمولا افراد مسن این مهارت رو دارن و طی دو یا سه روز تموم میشه!! ماهر نباشه ممکنه بدتر بشه!!

پایان فعالیتم در این سایت...