2777
2789
عنوان

کشیدن دندون عقل

185 بازدید | 31 پست

سلام 

من  یک ساعت دیگه میخوام دندون عقلمو بکشم

درد داره؟دارم میترکم از استرس

کامل لثه روشونه

۴تاس

گفته باید جراحی بشن

تو رو خدا بگین دردش زیاده؟  

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شد که تصمیم گرفتی بکشی؟ اذیت میکرد؟ مال منم در اومده ولی اذیت نمیکنه 

داره ترتیب دندونامو بهم میزنه

و بغلیا شونو میپوسونه

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

وای هر وقت جراحی کردی بیا نتیجه روبگو منم چهارتا عقل باید جراحی کنم میترسم

باشه

همینجا میگم اگه شد

لایکت میکنم که ببینی

ترتیب یعنی متوجه فشارش به دندونات میشی؟

نه

دکتر تشخیص داد

بستگی به نوع دندون داره به نظرم من ۱هفته پیش یه دندون عقل بالا رو کشیدم بدون جراحی. دو روز تمام با مسکن آروم میشدم.و دو روز خونریزی داشت.ولی همسرم به فاصله ۳روز ۲تا کشید خیلی خوب بود و اصلا درد منو نکشید!!!!

خدایا به امید تو....
بستگی به نوع دندون داره به نظرم من ۱هفته پیش یه دندون عقل بالا رو کشیدم بدون جراحی. دو روز تمام با م ...

من جراحیه

جراحی وحشتناکه  

عزیزم منم دقیقا مثل تو بودم و جراحی کردم. حین عمل چیزی متوجه نمیشی نه ترس داره نه درد چون بیحسی میزنن. کاملا بی حسه. اما وقتی بی حسی میره بعد چند ساعت دردش کم کم شروع میشه اگه مسکن مصرف کنی انشالله اذیت نمیشی. بعد از جراحی باید بلافاصله بستنی بخوری

باشه فدات چهار  تا رو میخواد با هم جراحی کنه؟؟؟دکترت کی هست؟

نه بابا

فقط میدونم که دوتاشون جراحیه

احتمالا اون دچتای اونوری ساده اس کشیدنشون

امروز یکی میکشم 

احتمالا دو روز دیگه یکی دیگه رو

درد که داره جراحی یعنی لثه اطرافرو برش میدن تا دندون رو بتونن در بیارن. یکی دو روز مسکن بخور ومواظب باش بعدش عفونت نکنه 

من انجام دادم ترسش از درد بیشتر بود شما نترس اوکیه

جمله ای برای بیان حالم ندارم