2777
2789
عنوان

کاش بمیرم من 💔

90 بازدید | 9 پست

دوسش دارم واقعا اونم همینطور خانوادم تا میتونن دارن به خانوادش به پدرش توهین میکنن الان سه ساله از رابطمون میگذره همش دارن ایراد میگیرن مخالفن تازه کتکم زدن تهدیدم میکنن اخه چرا اون باید به پای منه بی ارزش بمونه اخه چطور توی صورتش نگاه کنم دیگه خانوادم همش تخریبش میکنن اون تلاش میکنه هر شرطی میزارن رو بهش برسه اونام اینطوری دوطرف فشار رومه کاش بمیرم من حداقل چند ماه عزاداری میکنه کنار میاد باهاش بهتر من زیاده خدایا چرا کمکم نمیکنی اخه من چه گناهی کردم 💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشکل ایشون چیه چه نقصی دارن که خانواده اینطور مخالف هستن؟

مشکلی ندارن خانوادم همیشه میگن دروغ میگه هیچی ندارن من با چشم خودم دیدم که دارن میگن به طایفه خودمون گفتی نه جواب منفی دادی به اون طایفه نمیدیمت با اینکه اونا فامیلمونن

مشکلی ندارن خانوادم همیشه میگن دروغ میگه هیچی ندارن من با چشم خودم دیدم که دارن میگن به طایفه خودمون ...

اگر پسر زحمت کشی هستند و کار دارن مشکلی نیست

اما راجع به انتخاب پدر و مادر هم فکر کنید بینید کیسی که درنظر دارن چجوریه که نظرشونو جلب کزده

اگر پسر زحمت کشی هستند و کار دارن مشکلی نیستاما راجع به انتخاب پدر و مادر هم فکر کنید بینید کیسی که ...

واقعا کار میکنه سنش کمه اما هر کاری انجام میده اونا کیسی ندارن توقعشون بالاست

واقعا کار میکنه سنش کمه اما هر کاری انجام میده اونا کیسی ندارن توقعشون بالاست

خب پس باید باهاشون صحبت کنی آروم ازدم بدون جبهه گرفتن و بدون حالت تهاجمی پیش برید تتا رضایت شونو جلب کنی

خب پس باید باهاشون صحبت کنی آروم ازدم بدون جبهه گرفتن و بدون حالت تهاجمی پیش برید تتا رضایت شونو جلب ...

خدا شاهده هرچی میگم حرف خودشونو میزنن مامانم خو پیاز داغشو زیاد میکنه حتی تحقیق کردن همه گفتن خوبن اما باور نمیکنن همش میگن اگر میخاستی ازدواج کنی با آشنا روستای خودمون اومدن برات ازدواج میکردی واقعا من ادمی نیستم ک بتونم با نبودش کنار بیام من نمیتونم واقعا توی زندگیم ادم اینطوری بودم حتی از اولین کفشی ک خوشم اومد یادم میاد بعذش از هیچ کفشی خوشم نیومد آدم که جای خودشو داره