2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر

280 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان .میتونیدنظر کلی در مورد پاپ اسمیرم بدید.  دوتادکتر گفتن فقط یکم عفونت داری پمادو ژل دادن. اما یه دکتر دیگه گفت هم عفونت داری هم زخم رحم.

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم خدا رحمتش کنه . ان شالله که خدا یه پسره دیگه بهت بده

ممنون عزیزم

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
فوت کرده

انشاالله که خرا به همین زودیا یکی رو جاش بهت میده🌷🌷🌷

قربون خدا برم که هر کارش یه حکمتی داره

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
قیمت تست پاپ اسمیر الان چنده؟؟

با آزمایشگاه نزدیک 100 تمن شد البته شهرستان  تهران و نمیدونم

انشاالله که خرا به همین زودیا یکی رو جاش بهت میده🌷🌷🌷 قربون خدا برم که هر کارش یه حکمتی داره

خیلی سخته کاش از اول نمیداد خیلی زود حامله شدم خیلی زودم هدیه اشو پس گرفت خدایا شکرت

عزیزم برای پسرت متاسفم جواب پاپ اسمیرت هم نتونستم بخونم ولی اگه زخم باشه کلپوسکوپی میکنند منم با این ک جواب پاپ اسمیرم خوب بود چهارشنبه کلپوسکوپی با بیوپسی شدم فردا جوابش حاضره انشالا ک چیزی نباشه

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟
عزیزم برای پسرت متاسفم جواب پاپ اسمیرت هم نتونستم بخونم ولی اگه زخم باشه کلپوسکوپی میکنند منم با این ...

ممنون عزیزم اگه جواب دادی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز