2777
2789
عنوان

پسر عمو

401 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من چند وقت پیش توی اینستا با یه پیج فیک که یه دختر بیست ساله بود به پسر عموم پیام دادم و اینکه پسر عموم می دونه که من اینستا ندارم می خواستم بدونم وقتی یه دختر بهش پیام میده جوابشو میده یا نه بعد پیام دید و جواب داد و با دختره صحبت کرد یعنی چند تا سوال ازش پرسیدم اونم همینطور تا اینکه بحث درباره دختر و پسر وا شد من ازش پرسیدم که از کسی خوشت نیومده تا به حال توی دانشگاه اینا که گفت دانشگاه ما اصلا دختر نداره چون فرهنگیان می خونه من اینو می دونستم ولی چون شک نکنه یه وقت که آشناست اینطوری پرسیدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ادامه داره اونم گفت که تو خانواده مون دختر زیاد داریم مخصوصا از طرفی مادری ولی یه دختر عمو دارم ...

بعدم سه ساعت تمام داشت از یه دختر عمویی که به این محل نمیده و خودشو بالا می گیره و خیلی سر سنگینه تعریف می کرد 

بعد که گفت خوشگله اینا ازش خواستم عکسمو برام بفرسته که گفت عکسی ازش ندارم و اگر آیدی تلگرامش گیر آوردم برات می فرستم بری ببینیش نمی خواست عکسمو بده 😂😂

بعد تو حرفاش خیلی تناقض داشت من شک کردم که دوسم داره یا نه از طرفی داشت با یه دختر غریبه سه ساعت رندوم راجب من حرف می زد بعدم می گفت بهم محل نمیده که من چیزی بهش بگم خیلی خودشو می گیره از طرفی هم می گفت این دانشگاه بره خواستگارا در خونشون صف می بندن اینا