2777
2789
عنوان

می‌آید برای خرید خونه نظر بدید

121 بازدید | 19 پست

ما دو تا خونه سه خواب دیدیم بین اینها مرددیم.

به نظرتون خونه ای که یه خواب تو حیاط درآورده باشه نقشه ش خوب محسوب نمیشه؟ نه اینکه وصل نباشه به خونه ها. یعنی حیاط رو کوچکتر درآورده یه طرف رو با سقف کوتاه تر کرده اتاق خواب و وصل کرده به پذیرایی. یه پنجره هم داره به حیاط.

من مشکلی باهاش ندارم و دوستش هم دارم. مخصوصا که اینطوری اون خواب سوم رو که میخوام اتاق کار و کتابخونه کنم پنجره به حیاط داره و حس قشنگی داره. ولی خب همسرم خوشش نمیاد. و میدونم تو فکر این خواهد بود که بفروشه وقتی دستش بازتر بشه. حالا با خودم میگم نکنه این اتاق تو حیاط درآوردن باعث بشه خونه با نقشه خوبی محسوب نشه و بعدا نتونیم بفروشیمش راحت.

یه خونه دیگه رو همسرم پسندیده که خب از این گرون تره و باید با چک و ریسک و سختی زیاد اونو بخره. متراژش با این یکیه ولی چون در به حیاطه و پارکینگ نداره، پذیرایی ش بزرگتره و دلبازتره از این لحاظ حق با همسرمه. نقشه ش هم اتاق خواب هارو همه رو برده کنار هم ته خونه، مرتب تر و شکیل تره. ولی اتاق خواباش هیچ پنجره ای ندارن. نورگیر روی سقف البته دوتاش داره. ولی من دلم میگیره این شکلی. دوست داشتم مخصوصا اتاق کارم دلباز باشه. اتاقاش واقعا فقط به درد خوابیدن میخورن. بعد من دلمم نمیخواد اینطور به زورررر و سختی و ریسکی بخوایم خونه بخریم با هزار استرس. اون یکی رو خیلی راحت تر میتونیم بخریم. چکاش سنگین نمیشه. ولی این تا چکا پاس بشه میدونم همسرم دیوونه میشه از استرسشون. چه بسا توش هم گیر کنیم اصلا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزینه سوم پیدا کنید

اگه حتما بین این دوتا باید انتخاب کنی دومی بهتره لاقل میتونید راحتتر بفروشیدش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

خوابی ک پنجره نداشته باشه بنظرم خوب نیس اون هم بخاطر رطوبت ودلگیر بودنش. 

ظاهر اولی زیادقشنگ نیس ولی اگه زیراون پنجره یا ت اتاقت گل وگلدون بزاری فک کنم خیلی خوشگل بشه

گزینه سوم پیدا کنیداگه حتما بین این دوتا باید انتخاب کنی دومی بهتره لاقل میتونید راحتتر بفروشیدش

چون پولمون کمه کلا گزینه های کمی پیدا می‌کنیم. مخصوصا که همسرم فقط نوساز میخواد. ولی خب آره باید بگردیم بازم.

خوابی ک پنجره نداشته باشه بنظرم خوب نیس اون هم بخاطر رطوبت ودلگیر بودنش. ظاهر اولی زیادقشنگ نیس ولی ...

منم کلی برنامه دارم برای اون اتاق رو به حیاط. کتابخونه و میزم هست. یه کاناپه خوشگلم میخوام بذارم. نور خوب داره و آره کلی گلدون میشه گذاشت. چون کنار پذیرایی هم هست از نظر اینکه مشرف هستم به بازی بچه توی پذیرایی خیلی برام عالی میشه.